Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Nyheder no image

Udgivet den. 28. marts 2012 | af admin

Bet24 Poker afholder igen stort race i april

Månedens Point Race hos Bet24 Poker er ved at spille på sidste vers, men hvis du ikke nåede at deltage, behøver du dog ikke at være alt for ked af det.
Bet24 Poker gentager nemlig succesen i april måned, og det betyder at de igen vil donere $100.000 bort til de spillere som er mest aktive ved deres borde.
Som altid vil både spil via cashgames, Sit & Go og Multi-table turneringer være gældende, så der er så at sige frit valg på alle hylder.
Racet vil være opdelt over 2 perioder, og der er $5.500 i præmie til vinderen af hvert.

Eksklusivt hos Bet24 Poker

Det er umiddelbart ikke svært at finde store races hos andre udbydere, men det der gør dette så attraktivt, er det faktum at det kun er for kunder hos Bet24 Poker.
Du skal derfor ikke spille imod et et helt netværk af pokersider, og det er med til at gøre det nemmere at opnå en god placering.
Derudover vil den mindste kontante præmie være på $100, og det kræver kun en placering i top 100 for at få dette beløb foræret af Bet24 Poker.

Tidspunkter for de to races

Det første $50.000 Point Race starter den 2. april og bliver afsluttet den 15. april.
Dernæst følger det sidste der bliver spillet fra den 17-30. april, så du har to chancer for at blive den kunde som tager førstepræmien på de omtalte $5.500!
Dem der ønsker at deltage i disse races, skal desuden heller ikke tilmelde sig eller opfylde øvrige krav.
Man skal bare gå i gang med at optjene så mange player points som man kan, og så er der udsigt til en kontant belønning af de helt store dimensioner.
Besøg Bet24 Poker nu og spil med i de to $50.000 Point Races i april måned.

Opret dig hos Bet24 PokerTilbage til toppen ↑