Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Nyheder no image

Udgivet den. 3. februar 2012 | af admin

Bet24 Poker giver USD 5000 bort

Bet24 Poker er ubestridt en af de pokersider som er mest glade for at liberaliseringen af poker har fundet sted i Danmark, og for at fejre dette vil de gerne give alle deres loyale danske kunder ekstra værdi i den første måned af det nye år. Derfor er der blevet lavet et $5000 point race som alle danskere kan være med i, og der er masser af fine præmier der kan vindes. Det eneste du skal gøre er at optjene så mange player points som du kan, og dette gælder i perioden 3-31. januar 2012.

Fastlagt præmiestruktur

Præmiestrukturen i dette rake race er allerede fastlagt på forhånd, og hvis du bare bliver blandt de 30 mest aktive danske kunder i denne måned venter der gratis penge på dig. Helt præcist $50 er du sikret hvis du ender i top 21-30, og for vinderen af denne kampagne vil der blive overført $1000 til din konto den 1. februar når racet er overstået og de samlede stillinger er gjort op. Der har derfor aldrig været mere værdi i at være kunde hos Bet24 Poker, og med deres helt nye sign-up bonus kan du få ekstra mange penge.

100 % bonus på op til 6000 kroner

Førhen var det sådan at man maksimalt kunne få $600 i bonus som ny spiller hos Bet24 Poker, men fordi at den nye spillelov er trådt i kraft vil Bet24 gerne give dig ekstra gode grunde til at vælge dem. Derfor kan du nu få op til 6000 kroner i bonus, og som før er dette stadigvæk en 100 % bonus. Opret dig derfor som kunde hos Bet24 Poker med det samme og få både bonus, cashback og vær med i dette eksklusive danske $5000 point race der kører i hele januar.

Få en konto hos Bet24 PokerTilbage til toppen ↑