Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Nyheder no image

Udgivet den. 11. februar 2012 | af admin

Betsafe Poker uddeler GSOP VIII billetter

Et helt nyt leaderboard har set dagens lys hos Betsafe Poker, og denne gang er der GSOP VIII billetter på højkant til dem som gør det bedst i en række daglige MTT turneringer. Hver dag i februar måned finder du nemlig 3 turneringer med uhørt lave indskud, og hvis du gør det godt og ender i top 25 vil du få tildelt dyrebare point til det endelige leaderboard. Alt efter hvor godt du ender med at placere dig er der mulighed for at få biletter til en værdi af $200 til den nye omgang af GSOP Online.

Overdådig førstepræmie

Vinderen af dette leaderboard vil få en GSOP Online billet på $200 samt et kontant beløb på $200. De resterende spillere vil alle få del i de mange billetter, og bare man ender i top 10 vil man kunne spille en valgfri GSOP event i den dyre ende. Det er derfor en god ide at kridte skoene og være med hver aften hvor de tre turneringer spilles, og det koster dig maksimalt $0.75 at være med. For så lav en pris er dette noget alle kan være med i, og derfor bør du heller ikke tøve.

Added turneringer

Hver af de daglige turneringer der er forbundet med denne kampagne byder på en added præmiepulje, og den lyder på op til $40. Det kan for mange måske ikke lyde af så meget, men når man kan være med for under 5 kroner er det pludseligt blevet lidt mere interessant.

Vær med i dette nye tilbud fra Betsafe Poker med det samme, og se hvor store præmier du kan få. Er du også til de nyeste gadgets kan du kigge nærmere på deres Xbox kampagne som giver dig mulighed for at vinde en af 20 konsoller i starten af marts.

Spil hos Betsafe. Klik her!Tilbage til toppen ↑