Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Nyheder no image

Udgivet den. 21. november 2011 | af admin

Bliv kunde hos Classic Poker og nyd skattefrie gevinster

Det er unægtelig svært at komme udenom ClassicPoker.com hvis man er dansk pokerspiller. Her finder du nemlig de bedste rammer for dit spil, og alle tænkelige detaljer er der taget højde for, så du kan nyde skattefrie gevinster og glæde dig over dansk kundeservice.

Missionen for Classic Poker har nemlig altid været at spillerne er i centrum, og da siden er dansk ejet har det altid været vigtigt at varetage de danske spilleres interesse frem for alt andet. Dette har gjort Classic Poker til Danmarks ældste skattefrie pokerrum, og det er noget man bør kigge nærmere på.

Garanteret skattefrihed

Classic Poker har indhentet et bindende svar fra det danske skattevæsen om at alt hvad du måtte vinde på deres side er 100 % skattefrit. Dette tæller også penge fra kampagner, bonusser eller rakeback. Du skal derfor bare nyde dit spil og vinde så mange skattefrie kroner som du overhovedet kan, og så behøver du ikke at tænke på at dine gevinster skal deles med andre. Der er dog også en anden vital ting som gør Classic Poker til et fornuftigt valg hvis man er dansker.

Dansk kundeservice

Hele 18 timer i døgnet kan du kontakte Classic Poker på dansk via e-mail hvor du inden for maksimalt 15 minutter vil modtage et svar på din forespørgsel. Dette er en kæmpe fordel da man derved slipper for at bruge unødvendig tid at tale med engelsk talende medarbejdere fra andre sider der ofte tager en krig at få en dialog med.

Benyt dig af de gode tilbud der danner rammerne om Classic Poker og så kan du også spille 100 % skattefri poker. Nye kunder får desuden en 200 % bonus på op til €1000, så spil din bonus fri med det samme hos Danmarks ældste skattefrie pokerrum.Tilbage til toppen ↑