Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Bonus hos PokerStars

Ligeså snart du har oprettet dig som kunde hos PokerStars, kan du ved at bruge PokerStars kampagnekode PSP7824. Få en sublim PokerStars bonus på 100 % op til $600.

Noget af det første man bør lægge mærke til når man opretter sig som kunde hos et nyt online pokerrum, er hvor stor en poker bonus du kan få når du er ny kunde. Alle online poker sites, tilbyder alle deres nye kunder en eller anden form for velkomstbonus, som enten kan være en instant poker bonus, eller en pending poker bonus.

 

Information om pending bonus

Som regel er det en pending poker bonus, som betyder man får den udbetalt når man har levet op til poker rummets bonuskrav. Størrelsen på poker bonusserne varierer utroligt meget fra pokerrum til pokerrum. Ligeså vel som bonuskravene også varierer utroligt meget, fra poker site til poker site. Det er derfor en ekstremt vigtigt man ser sig godt for, inden man kaster sig ud i det, og begynder jagten på en poker bonus, som måske næsten er umulig at opnå.

 

En rigtig solid bonus

En af markedets bedste pokerbonusser der er til rådighed lige nu, er PokerStars pokerbonussen. Denne bonus er en pending bonus, som bliver udbetalt i rater af $10 for hver gang man optjener 170 VPP. Bonussen får man når man har oprettet sig som kunde, og skal foretage sit første indskud.  Faktisk kan man få en PokerStars bonus i forbindelse med ens 3 første indskud, hvis man benytter sig af PokerStars henvisningskoden PSP7824.

PokerStars matcher ens indskud med 100 % op til i alt $600 på de første 3 indskud. Modsat andre poker site, hvor de kræver man foretager et maksimum indskud første gang, for at opnå maksimal poker bonus, så tillader PokerStars altså at man deler pokerbonussen op i 3 bidder, hvis man ønsker det. På den måde kan man eksempelvis nøjes med kun, at indbetaler $200 første gang, og $200 pr. gang de følgende 2 gange. Dette er klart en fordel hvis man er helt ny til pokerspillet og først gerne vil se tingene an, inden man vælger at investere alt for mange penge på online pokerspil.

 

Frispil din bonus

Når man har lavet sit første indskud, så starter selve jagten på PokerStars bonussen, som man har i alt 180 dage til at hente. Man opnår sin PokerStars bonus ved, at spille online poker for ægte penge, og optjene det de kalder for VIP Player Points(VPP). Man skal optjene 170 VPP for, at få udbetalt $10 af sin samlede PokerStars bonus, hvilket er en super god måde at gøre det på.

Dette fordi man på denne måde er helt sikkert på, at man får præcis den del af sin PokerStars bonus som man har fortjent. Der er nemlig visse poker sites, der først udbetaler hele din poker bonus, når og hvis du når at optjene alle de krævede point inden for tidsfristen. Her er der desværre rigtig mange der har måttet se langt efter deres poker bonus, fordi de ganske enkelt ikke har været i stand til, at optjene alle de point det krævede indenfor tidsfristen. En sur situation hvis man kun lige manglede nogle få point, men ikke nåede det fordi man blev syg eller blev forhindret i at spille af andre årsager.

Det kan godt være det lyder lidt forvirrende, at man bare skal optjene 170 VPP for, at få udbetalt $10 af sin PokerStars bonus, hvis ikke man ved hvad der skal til for at optjene bare 1 VPP. Derfor vil vi prøve at forklare dig hvordan du optjener VPP hos PokerStars.

 

Sådan  optjener du VPP points hos PokerStars

VPP er et system hvorpå værdien af dit spil bliver angivet, i form af et særligt point system. PokerStars giver VPP til alle dem der spiller online poker hos dem for ægte penge, og på den måde belønner dem for deres engagement. Der er forskellige udregningsmodeller for hvor mange VPP du optjener, alt efter hvilken form for poker du spiller, og på hvilket niveau.

Den ene måde hvorpå du kan optjene VPP på, er når du spiller enten Sit & Go turneringer, eller når du spiller Multi Table turneringer. Hver gang du deltager i enten en Sit & Go turnering eller i en Multi Table turnering, betaler du nemlig både en del til den samlede præmiepulje, samt et turneringsgebyr. Turneringsgebyret varier alt efter størrelsen på indskuddet, men er maksimum 10 % af indskuddet. Hvis man eksempelvis spiller en $5.50 Sit & Go turnering, går de $5 til selve præmiepuljen og de $0.50 går til PokerStars i turneringsgebyr. For hver $1 du betaler i turneringsgebyr, får du 5.5 VPP fra PokerStars. Det vil sige, at spiller du en Sit & Go turnering eller en multitable turnering som koster $5.50, har du altså betalt $0.50 i turneringsgebyr, og dermed modtager 2,75 VPP.

 

VPP indtjening i cash games

Hvis du derimod spiller cashgame poker hos PokerStars, så gælder en anden model for tildeling af VPP. Her får hele bordet 6 VPP til deling, for hver $1 der bliver indsamlet i rake pr. hånd der bliver spillet. Hvis man sidder ved et cashgame bord med plads til 8 spillere eller flere. Reglen gælder uanset hvor mange der sidder ved bordet. Bliver der eksempelvis taget $1 i rake i en given hånd, hvor der sidder 4 aktive spillere ved et 8 mands bord, vil der blive tildelt 6 VPP til bordet som skal deles mellem de 4 spillere. Hver spiller får altså 1.5 VPP tildelt i dette eksempel.

Sidder man ved et cashgame bord, hvor der er plads til 7 spillere eller mindre, så får bordet tildelt 5.5 VPP for hver $1 der bliver indsamlet i rake pr. hånd. Her skal det samlede antal VPP der bliver tildelt også fordeles mellem de aktive spillere der er ved bordet og som har fået tildelt kort i den samme runde.

Hvis man sidder ved et microstake cashgame bord, som defineres ved stakes op til og med $0.05/$0,10, så gælder der nogle andre regler. Dette illustreres bedst ved dette skema:

VPPs tildelt per $1.00 USD i rake

VPPs tildelt per €1.00 EUR i rake

$0.01/$0.02 10 €0.01/€0.02 12.5
$0.02/$0.05 8.5 €0.02/€0.05 10.5
$0.05/$0.10 7 €0.05/€0.10 9

Nu ved du hvordan du optjener VPP ved at spille poker online hos PokerStars, og hvis du også nogenlunde kender dit eget niveau og hvor meget du har tid og lyst til at spille om dagen, kan du nogenlunde hurtigt regne dig frem til hvor lang tid det vil tage dig, at spille en PokerStars bonus fri af en vis størrelse.

Det er vigtigt, at du ikke satser på for store bonusser, så du først og fremmest ikke risikerer du får dem indfriet. Men også fordi det kan ødelægge din motivation og selvtillid, hvis du hurtigt fornemmer at du får svært ved at hente din PokerStars bonus.  Derfor vil det helt klart være bedre, at sigte efter en mindre bonus første gang, og få en føling af hvordan dit niveau er, og hvor lang tid du kan præstere per dagen.

Næste gang du skal foretage et indskud til din PokerStars bonus, ved du garanteret bedre hvor stor en bonus det er muligt for dig at spille fri. Blot husk, at du i alt har 180 dage fra dit første indskud til, at spille hele din PokerStars bonus fri, som er fordelt på de 3 første indskud. Sammenlagt kan du som sagt, få helt op til $600 i PokerStars bonus, ved at skrive PSP7824 når du bliver bedt om en PokerStars henvisningskode.

Dog bør du kun spille poker når du er frisk og ikke spille bare for at optjene poker bonus. Det kan hurtigt koste meget mere end den bonus man får udbetalt hvis man spiller når man er træt og uoplagt eller forsøger at spille for mange borde for at tjene flere points. I bund og grund betyder dine gevinster langt mere end selv bonus.

Husk at bruge kampagnekoden PSP7824 for at sikre dig op til $600 i indsætningsbonus, automatisk medlemskab af VIP programmet og  adgang til de mange andre tilbud og gratis turneringer som tilbydes nye kunder.


Tilbage til toppen ↑