Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

betting

Udgivet den. 25. juni 2015 | af admin

Copa America optakt: Argentina vs Colombia

Argentina er favoritter til Copa America kvartfinale-opgøret mod Columbia, men er det nu også sikkert at Messi og co. kan slå de stærke columbianere? Vi tager temperaturen på Argentina vs Columbia i denne Copa America optakt.

Odds på Argentina vs Columbia hos Bet365 >

 

Argentina vs Columbia

Det er to fodbold stormagter der mødes, når Argentina og Colombia skal spille kvartfinale i Copa America. Argentina er nummer 3 på FIFAs verdensrangliste, mens Colombia indtager fjerdepladsen.

Rent statistisk set burde tilskuerne altså have et brag af en kamp i vente.
Der er dog noget der tyder på at tilskuerne kommer til at gå skuffede hjem. I hvert fald hvis de forventer et festfyrværkeri af mål og offensiv fodbold, som begge de to mandskaber ellers er kendt for.

Det er ellers ikke urimeligt at forvente, når man kan regne med at se spillere som Radamel Falcao, James Rodriguez, Juan Cuadrado, Lionel Messi, Di Maria, Aguero, Higuain osv. Listen med offensive profiler er alen lang i dette stjernespækkede opgør.

 

Omvendt-land for Argentina

Op til slutrunden var der i de argentinske medier og blandt en del fans stor bekymring for om Argentinas defensiv nu kunne klare presset i Copa America. Offensiven var man naturligvis ikke nervøs for med den ovenfor nævnte stjerneparade i stald.

Det har dog ikke været defensiven, der har givet landstræner Gerardo Martino hovedpine. Efter 3 kampe og 7 point, samt avancement til kvartfinalen som nr. 1 i gruppen burde de fleste trænere være glade. Dog er virkeligheden en noget anden, når trænersædet, man indtager, er det argentinske, og man kun har præsteret at producere 4 mål i 3 kampe mod modstandere som Uruguay, Paraguay og Jamaica.

Med al respekt for disse 3 hold burde en trup som den argentinske, med alle deres offensive profiler kunne producere flere mål end 4, særligt mod modstandere som Paraguay og Jamaica.

Til gengæld har defensiven, som man ellers var så nervøs for holdt buret rent 2 ud af 3 gange. Derudover kan de Argentinske fans trøste sig med, at det var lidt det samme mønster ved VM sidste år, hvor holdet som bekendt alligevel nåede til finalen. Med VM in mente kunne et muligt spil være 1-0 sejr til Argentina. Dette spil kan man få til odds 5,50 hos bet365.

 

Endnu større problemer hos Colombia

Argentinas problemer offensivt er dog intet, sammenlignet med de problemer, Colombia slås med i angrebet. De to hold kunne passende deles om en clairvoyant der kunne løse deres problemer.

Det hold der tryllebandt hele verden ved VM sidste år, er langt fra deres gamle jeg, og holdet er imponerende nok gået videre til kvartfinalen med sølle 1 mål. Det mål faldt så til gengæld i den flotte 1-0 sejr over giganterne fra Brasilien, som må tjene som eneste lyspunkt ved Colombianernes slutrunde. Til gengæld er 1-0 nederlaget til Venezuela en skamplet for nationen, og 0-0 mod Peru er heller ikke just prangende.

Mange teorier går på at holdets stjerne Radamel Falcao ikke er fuldt koncentreret om opgaven på grund af de mange spekulationer omkring hans fremtid, og mange colombianere ønsker givetvis at se Porto-topscoreren Jackson Martinez i startopstillingen i stedet for Manchester United-angriberen.

 

Bud på resultat

Hvis man ikke tror på 1-0 resultat, som nævnt ovenfor, er 0-0 et oplagt bud. Ja, vel nærmest det logiske bud, når to hold der har overordentligt svært ved at finde netmaskerne mødes. Det kan du få odds 7.00 på hos bet365.

Odds på Argentina vs Columbia her >Tilbage til toppen ↑