Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Nyheder no image

Udgivet den. 5. januar 2011 | af admin

Daniel Cates med yderligere forspring i Durrrr Challenge

Man skulle enten være tidligt oppe, eller have undladt at få sin nattesøvn hvis man skulle have fulgt Tom ’Durrrr’ Dwan og Daniel ’Jungleman12’ Cates her til morgen da de to spillere genoptog deres famøse Million Dollar Challenge. De to herrer gik for alvor til stålet, og fik spillet imponerende 3.000 hænder inden de valgte at afbryde spillet. Til trods for den noget dårlige start i udfordringen for Tom Dwan, kunne han ellers i december begynde at gøre sig håb om at få lavet det rungende minus om til et rundt nuli Durrrr Challenge, men nu har Daniel Cates for alvor taget føringen i det store slag.

Tom Dawn nede med $819.213

Det var nemlig en suverænt spillende Cates der for alvor fik skovlen under Tom Dwan i den lange session, og nu ser regnskabet for alvor skidt ud for Tom Dwan der nu har tabt enorme $819.213 indtil videre.

Med det store tab i den forløbne session, skal Tom Dwan for alvor til at stramme livremmen hvis han ikke skal ende med at blive taber i den store Million Dollar Challenge. Med en foreløbig føring på $819.213 til Daniel Cates skal der snart et mirakel til, hvis Tom Dwan ikke skal ende med at se en stor del af sin bankroll gå til den unge Cates som virker helt suveræn i sit spil.

Den lange session hvor mere end 3.000 hænder blev spillet gjorde at de to duellanter nu er kommet op på 17.108 hænder. Der skal i alt spilles 50.000 hænder, og når den sidste hånd er blevet spillet vil det for alvor komme til at gøre ondt på taberen. Hvis Daniel Cates går hen og vinder skal Tom Dwan høste op med yderligere $1.500.000, og modsat skal Cates altså give Tom Dwan $500.000 hvis han skulle ende med at tabe den store udfordring.Tilbage til toppen ↑