Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Nyheder no image

Udgivet den. 25. oktober 2010 | af admin

Deltag i gratis turneringer med gevinster for 150.000 kroner

Dette tilbud gives til nye spillere som laver en konto hos internet poker mastodonten Party Poker. 3 gange dagligt kan spillere deltage i en $100 gratis turnering hvor de bedste 50 spillere går videre til en ugefinale. I denne finale spilles om $2500 og igen kan man kvalificere sig til en endnu større turnering. Dette sker såfremt man ender i top 200 i ugefinalen i hvilket fald man er klar til månedsfinalen, hvor der gives $10.000 væk til de deltagende spillere.

Der eneste krav som findes for at være med i alle disse turneringer om i alt mere end 150.000 kroner er at man laver et indskud hos Party Poker. På den led sikrer pokerrummet sig at deltagerne er over 18 år.

Intet krav

Der er intet krav om at man skal spille noget som helst andet for at kunne deltage og dermed er det i princippet 100% gratis at være med i de daglige gratis turneringer som giver adgang til ugefinalerne som igen giver adgang til den store $10.000 finale.

Det lyder måske svært at komme hele vejen til den endelige finale men 3 chancer for at kvalificere sig dagligt til den ugetlige finale skal man være mere end svært uheldig for ikke at komme videre.

Uanset er det rigtig god træning i turneringspoker uden man behøver at risikere noget som helst. Udover det nævnte tilbud for nye spillere findes der et væld af andre promotions hos et af verdens største pokerrum og derfor er det ubetinget et af de steder man bør have en konto.

Åbn konto hos Party PokerTilbage til toppen ↑