Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Nyheder no image

Udgivet den. 15. september 2010 | af admin

Er online poker blevet for vildt

Der kan i de fleste pokernyhedsmedier dagligt læses om spillere der taber flere hundrede tusinde dollars på en aften. Danskerne tudes ørerne fulde omkring gevinster på millioner og især trækker de store søndagsturneringer i masser af spillere idet der kan vindes førstepræmier på op mod en million danske kroner.

Journalisterne rapporterer opmuntrende omkring danskernes resultater men glemmer oftest at fortælle noget om hvor mange danskere der egentligt har deltaget i turneringerne og læserne lulles ind i en lille drøm om at danskere er en af verdens allerbedste pokernationer som uge efter uge vinder massive præmier.

Det kræver træning

Ingen tvivl om at Danmark har fostret nogle af de allerbedeste spillere i verden men det at være dansk er altså ikke ensbetydende med at vi alle har kvaliteterne som det kræver for at blive super gode til poker. Det kræver som alle andre idrætsgrene umenneskeligt mange træningstimer for at kunne erklære sig top professionel pokerspiller.

Online poker er blevet for vildt efter min mening. Søndagsturneringer kan spilles på 10-15 netværk og har alle et indskud på mere end 1000 danske kroner og når man kigger på cash games så har Full Tilt Poker borde med blinds som hedder $1000-$2000 hvor der tabes millioner af kroner i en enkelt session.

Klart at verdens allerbedste spillere ønsker at have mulighed for at plukke rigmænd for så meget som muligt når disse fisk kigger forbi men alt i alt så giver disse indsatser masser af mennesker et helt forskruet forhold til poker.

Det kan gå hurtigt at tabe penge

Et $2-$4 bord giver jo muligheden for at kunne tabe op til 2000 danske kroner per pot og til trods at vi er en nation med gode indkomster så er og bliver det altså de færrest som har råd til at tabe alt for mange buy ins på sådan en indsats.

Online Poker bør være underholdning for langt hovedparten af spillerne og ikke et spørgsmål om at spille for alt for mange penge. Spil poker for sjov og glem alt om millioner og milliarder og vil du endeligt spille nogle af de dyre søndagsturneringer så kvalificer dig gennem billigere satellit turneringer i ugens løb.Tilbage til toppen ↑