Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Nyheder no image

Udgivet den. 11. november 2011 | af admin

Fede Head Hunter turneringer hos Mermaid Poker

Mermaid Poker har i november måned valgt at dedikere en stor portion penge og turneringer til at finde de bedste overlevelsesmennesker inden for online poker.

Navnet på kampagnen er Survival of the Fittest og bunder ud i en lang række Head Hunter Turneringer med forskellige priser der alle har en garanteret præmiepulje. Fra den 7-13. november har du hver aften mulighed for at jage eller blive den jagede, og du kan tjene penge på hver eneste spiller du sender ud af hver turnering. Har du derfor et flair for at eliminere dine modstandere, bør du spille med hos Mermaid Poker.

Mange store turneringer

Med i alt 7 garanterede Head Hunter turneringer er der noget for alle i denne promotion hos Mermaid Poker. Indskud starter på €3+€0.30 og løber op til €80+€5. Du kan derfor tilpasse dine udvalgte turneringer til dem du har råd til at være med i, og ligegyldigt hvilke du vælger kan du glæde dig over at hver turnering som tidligere omtalt har en garanteret præmiepulje. Der bliver derfor skruet godt op for underholdningen i november hos Mermaid Poker, så det er bare med at få oprettet en konto så man kan deltage.

Byder også på PLO og NLHE SH

Det er dog ikke kun det traditionelle Full Ring No Limit Texas Hold’Em der vil blive praktiseret under disse mange turneringer. Pot Limit Omaha er også på programmet, og det skal blive særdeles spændende at se hvor meget action der bliver i lige præcis den turnering, og for de spillere som er vilde med det populære Short Handed format vil man også kunne nyde dette i den første turnering som spilles den 7. november og har et indskud på €30+€3.

Besøg Mermaid Poker nu og spil med i Survival of the Fittest hvor i alt €87.000 vil være garanteret.

Få op til €1000 i bonus her!Tilbage til toppen ↑