Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Nyheder no image

Udgivet den. 2. september 2010 | af admin

Frederik Brink klar til finalebord i Portugal

Den danske turneringsspecialist Frederik Brink spillede sig i går på finalebordet ved EPT Vilamoura i Portugal og kan i dag se frem til at kæmpe med om €467.835 i første præmie.

Det bliver imidlertid ikke nemt for den danske poker pro, der går ind til finalebordet med feltets anden mindste stack. Denne situation er dog ikke uvant for danskeren som kæmpede med en short stack det meste af dag 4 i Portugal. Her startede han dagen med en hurtig dobling, hvilket må være konceptet igen i dag.

Frederik shortstack

Før spillet starter sidder Frederik Brink med 375.000 chips eller godt 15 big blinds og kan ikke vente længe på en handske. Til sammenligning sidder chip leader Toby ”810ofclubs” Lewis med 3.322.000 chips, hvorfor der venter noget af bjerg at bestige for danskeren.

Frederik Brink er dog ikke uden chancer og må siges at have samlet masser af erfaring i år. I starten af 2010 blev det således til et finalebord ved Aussie Millions, hvor han fik en flot andenplads med hjem, mens han også tidligere i år gjorde sig bemærket i EPT sammenhæng med en tredjeplads i en sideevent i Monte Carlo.

Når spillet genoptages hedder blinds 12.000-24.000 med ante på 2.000 og ønsker man at følge Frederik Brink blogger PokerStars direkte fra Vilamoura. Vi ønsker Frederik Brink held og lykke med finalebordet og selvfølgelig tillykke med det første EPT finalebord i poker karrieren.Tilbage til toppen ↑