Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Nyheder no image

Udgivet den. 3. juli 2011 | af admin

Gennemskuelig og stor rakeback hos Party Poker

Hos Party Poker har de i lang tid været kendt for at have et glimrende rakeback system. Systemet i sig selv går ud på at du som kunde gør dig fortjent til at modtage store bonusser.

Bonusser=rakeback

Disse bonusser svarer til rakeback, men for at gøre det endnu bedre at spille hos Party Poker har de nu valgt at forbedre kravene til deres mange bonusser så du skal optjene færre point og nu har mulighed for at få op til 50 % i rakeback. Det nye opdaterede VIP program giver desuden spillere mulighed for at få både et kontant beløb og en bonus på samme tid.

Vip hos Party Poker

VIP Programmet fungerer på den måde at du optjener point for al din aktivitet ved de rigtige penge borde. Disse point kan du så bruge til at købe en specifik bonus. Visse bonusser indeholder kun kontanter, mens andre kombinerer de to ting. Du kan til en hver tid tjekke de forskellige bonusser ud i softwaren hvor du både kan shoppe fede ting eller finde lige netop den bonus som falder i din smag.

På trods af de relativt høje krav for at få 40 eller 50 % i Party Poker rakeback er det muligt for knap så aktive spillere at få en fed bonus alligevel. Du kan f.eks. som Palladium få en $1000 bonus samt $600 i kontanter for blot 10.000 point, det er noget der både giver flere penge på kontoen med det samme og ekstra gode grunde til at blive ved med at spille hos Party Poker.

Med de mange muligheder for at få en kontant belønning for ens spil er det særdeles attraktivt at spille hos Party Poker, og hvis du godt kunne tænke dig at blive en del af deres VIP program så opret dig som spiller og brug koden RIDE500. Så får du også adgang til den maksimale 3000 kroner sign-up bonus på dit første deposit.Tilbage til toppen ↑