Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Nyheder no image

Udgivet den. 8. juli 2011 | af admin

Gigantisk rake race i juli hos Unibet Poker

Der bliver noget at spille om hos Unibet Poker i juli måned. Alle cash game spillere vil kunne dyste med om intet mindre end €30000 i deres rake race.

Kun hos Unibet

Dette rake race er kun for spillere hos Unibet Poker, så det tør nok siges at værdien ikke er til at kimse af når mere end 200.000 dejlige danske kroner vil blive givet væk til de mest aktive cash spillere. Du behøver hverken registrere dig eller foretaget dig andet end at spille poker for at du er med i denne kampagne. Bare log ind på din konto og spil, og så vil du også kunne modtage en præmie.

Point regler

For hver $1 du betaler i rake vil du modtage 5 point i det samlede leaderboard, og sådan vil de mest aktive spillere blive belønnet med en stor ekstra præmie når præmierne for rake racet bliver udbetalt den 1. august. Enhver præmie vundet i denne kampagne vil ikke have nogen effekt på hverken bonusser, rakeback eller andet, og der derfor en ekstra gevinst som ikke påvirker de øvrige tilbud som findes hos Unibet Poker.

<h3>Ugentlig rakeback</h3>

Hvis du gerne vil deltage i denne kampagne hos Unibet Poker så skal du se at få lavet en konto. Du har lige nu mulighed for at få op til €1000 i bonus og en fast ugentlig rakeback. Din ugentlige rakeback afhænger af hvor meget du raker for i løbet af ugen, men med dette rake race for cash game spillere er der ekstra god grund til at investere mange timer foran skærmen i og med at så mange penge vil blive delt ud i den kommende periode.

Skynd dig at være med i denne store promotion og så kunne du meget nemt også vinde en af de 100 kontante præmier som er på højkant hos Unibet Poker i juli måned.Tilbage til toppen ↑