Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Nyheder no image

Udgivet den. 23. juni 2011 | af admin

Glimrende Poker blogs hos Betfair Poker

Betfair Poker har altid haft til omdømme for at have spillerne i centrum, og selvom du ikke er så trænet i spillet har du mulighed for at blive bedre til at forstå poker og forbedre dit spil gennem masser af gode tiltag som findes hos Betfair Poker. En af de bedre ting ved Betfair Poker er deres Strategi blogs hvor du kan læse en masse gode ting om hvordan du forbedrer dit spil. De forskellige blogs kommer forbi emner som Bankroll Management, Game Selection, Koncentration og meget andet.

Gratis at læse med

Det er selvfølgelig helt gratis at læse med i disse blogs hos Betfair Poker, så hvis du ikke har styr på de mange forskellige kernepunkter som gør sig gældende for vindende spillere kunne det være du skulle besøge Betfair Poker og forbedre din viden.

Som en ny ting kan Betfair Poker også tilbyde en Pot Limit Omaha guide hvor du kan få en bedre forståelse af hvordan denne variant spilles. I det hele taget er de mange gode blogs hos Betfair Poker en god måde at blive klogere på spillet på.

Bonus muligheder hos Betfair

Hvis du har fået nyt mod på at forbedre dit spil efter du har læst en af de mange blogs hos Betfair Poker kan du lige nu få en valgfri poker bonus når du har oprettet dig som kunde. Du kan få op til $2500 i bonus hos Betfair Poker, og de store bonusser kan desuden kombineres med deres VIP program hvor man gennem ens månedlige spil kan optjene op mod 44.5 % i cashback.

Prøv at læse de mange spændende blogs hos Betfair Poker, og hvis du alligevel er på jagt efter en god aftale så få din bonus på op til $2500 og nyd de mange fede tilbud som er hver måned hos Betfair Poker.

Lav din Betfair Poker konto her!Tilbage til toppen ↑