Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Nyheder no image

Udgivet den. 17. november 2010 | af admin

Gus Hansen elsker at gamble

Gus Hansen er i dag mest kendt for sit enorme pokertalent, hvilket har indbragt store summer penge og store pokertitler på stribe. Gus Hansen beskriver sig selv som værende professionel gambler og den titel lever han stærkt op til. Der kan nævnes utallige af sjove væddemål som den spilleglade Gus Hansen har indgået igennem tiden. Lige fra væddemål om flest cashes ved WSOP med Tommy Dender hvor Gus kan vinde Tommys elskede Rolex Daytona, til en tv transmitteret boksekamp mod Theo Jørgensen om 200.000 kroner.

Væddemål med Durrrr

I sommers lavede Gus Hansen et væddemål med hans pokerkollega Tom ”durrrr” Dwan, ved dette års udgave af WSOP. Hvis en af de to ramte et finale bord i en turnering hvor begge deltog, udløste det $150.000 fra den anden part. Desuden udløste det yderligere $150.000 såfremt vedkommende gik hen og vandt turneringen.

Væddemål med Matusow

På et tidspunkt lavede Gus Hansen et væddemål på 100.000 kr. med Mike Matusow, i forbindelse med Australien Open i tennis. Væddemålet gik ud på at Gus skulle se om han kunne returnere 3 ud af 10 serve fra den professionelle tennis spiller Justin Gimelstob. Heldigvis for Gus Hansen har han selv været en yderst dygtig tennis spiller og var i sine unge dage spået en stor karriere inden for tennis sporten. Gus Hansen formåede med sine evner inden for tennis at returnere hele 4 af de første 5 serve, og dermed kunne Gus Hansen stikke 100.000 kr. i lommen efter blot et par minutters arbejde.

Du kan i øvrigt spille poker mod Gus Hansen hos Full Tilt Poker hvor han er en del af Team Full Tilt Poker. Har du ikke allerede en Full Tilt Poker konto i dag, kan du oprette dig ganske gratis her og modtage en Full Tilt Poker bonus på 100 % op til $600 ved at bruge Full Tilt Poker bons koden RIDERS600.

Download Full Tilt PokerTilbage til toppen ↑