Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

betting

Udgivet den. 31. januar 2018 | af admin

Hvem ender med at rykke ud af Superligaen?

De fleste danske fodboldfans har ventet spændt hele vinteren på at få sparket Alka Superligaen i gang igen. Nu er ventetiden ved at være forbi! For på næste fredag går det nemlig løs igen, når AC Horsens og FC Midtjylland byder hinanden op til dans på CASA Arena. Begge klubber ligger i den sjove ende af tabellen og skal kæmpe om top seks i foråret.

Men hvad med de otte klubber som ender med at skulle kæmpe for deres liv i den anden ende af tabellen? I denne artikel vil vi tage et kig på hvilke klubber der ligner nedrykkere, og hvem der nok ender med at trække frinummer i denne omgang. Bookmakeren 888sport har på forhånd udpeget tre klubber, som de tror kommer til at kæmpe for deres liv i den tunge ende af tabellen. Dem vil vi tage et kig på og vurdere, hvilken klub der er bedst værdi i at spille på som direkte nedrykker.

FC Helsingør

FC Helsingør logoDeltidsprofferne rykkede noget overraskende op i sidste sæson efter to altafgørende playoff-opgør mod Viborg FF som blev vundet i forlænget spilletid. De har faktisk haft en hæderlig efterårssæson, hvor det er blevet til fem sejre, en enkelt uafgjort og 13 nederlag med en samlet målscore på 15-32. Det betyder, at de har ligaens dårligste offensiv og den tredjedårligste defensiv sammen med Randers FC, og det er nok også derfor, at 888sport ser dem som forhåndsfavorit til at rykke ned. Derudover har de virkelig solgt ud af arvesølvet i denne sæson, hvor både Rasmus Minor, Vito Hammershøy-Mistrati, Andre Riel og Mads Aaquist har forladt klubben.

I skrivende stund kan man få odds 2,10, hvis FC Helsingør ender med at rykke direkte ud af Alka Superligaen, men det synes vi ikke, at der er særlig god værdi i. Derfor vil vi anbefale at holde sig fra at spille på FC Helsingør og i stedet for sætte penge på en af de andre to kristeramte klubber.

Spil på FC Helsingør rykker ned hos 888sport

 

Lyngby BK

Lyngby BK logoKonkursramte Lyngby Boldklub har haft en ekstremt svær anden sæson i Superligaen ovenpå deres fantastisk flotte tredjeplads i sidste sæson. Udover at de brugte mange kræfter på at spille Europa League-kvalifikation, så har deres forsvar simpelthen været hullet som en si. Det er nok også derfor, at de kun har vundet fire kampe, mens seks er endt uafgjort og ni er blevet tabt med en samlet målscore på 27-41. Det er ensbetydende med, at de har den dårligste defensiv i Alka Superligaen og den sjettebedste offensiv sammen med Hobro. Man skal heller ikke glemme, at klubben kan gå konkurs hvert øjeblik, da deres økonomi er helt til rotterne.

Derfor er der også fin værdi i at spille på dem som direkte nedrykker til odds 3,50 hos 888sport. FC Helsingør kan endda ende med få endnu en sæson i Suppen på grund af Lyngbys blodrøde regnskaber.

Spil på Lyngby BK som nedrykker ned hos 888sport

 

Randers FC

Randers FC logoVi har dog mere fidus til, at det bliver de randrusianske heste som ender med at trække Sorteper. Man kan faktisk gå så langt at kalde dem Danmarks nye galehus, da de har sejlet mere rundt end AGF i denne sæson. Først blev Ólafur Helgi Kristjánsson nødt til at forlade den synkende Randers-skude. Derefter blev hollandske Ricardo Moniz ansat som redningsmand, men han fik ikke meget mere end tre måneder som cheftræner i den kriseramte kronjyske klub.

Efter fyringen af Ricardo Moniz bestemte Michael Gravgaard sig også for at sige sit job op, da det var ham som havde udpeget både Kristjánsson og Moniz. Gravgaard forsætter dog som sportsdirektør et stykke tid endnu, da der endnu ikke er fundet en erstatning. Der er heller ikke udpeget en ny cheftræner, men det ender nok med at blive enten Jakob Michelsen, Glen Riddersholm eller Allan Kuhn som bliver Randers’ tredje cheftræner i denne sæson.

Randrusianerne har haft en fuldstændig forfærdelig efterårssæson. Derfor er det også naturligt nok, at de ligger allersidst i Alka Superligaen med 14 point efter tre sejre, fem uafgjorte og 11 nederlag og en samlet målscore på 17-32. De har altså ligaens næstdårligste offensiv og tredjedårligste defensiv. Der er simpelthen så mange advarselslamper som blinker, og det er svært at se, hvordan de skal få vendt den synkende skude. Spillerne står da også i kø for at flygte fra klubben. Marvin Pourie er taget hjem til Tyskland, Perry Kitchen er draget tilbage til USA og Vladimir Rodic er skiftet til Silkeborg IF i vintervinduet.

888sport belønner i skrivende stund en Randers-nedrykning med odds 6,00, og det synes vi er rigtig højt sat, når man tænker på, hvor meget det sejler for dem.

Odds på Randers FC rykker direkte ned hos 888sport

Emner: ,Tilbage til toppen ↑