Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Nyheder no image

Udgivet den. 8. februar 2011 | af admin

Isildur1 klar til ny SuperStar Showdown match hos PokerStars

De berømte SuperStar Showdown kampe på PokerStars, er nået til den 3. udgave hvor Isildur1 er klar til at tage udfordringen op. Denne gang er spiller Isildur1 mod Daniel ”Jungleman12” Cates.

Isildur vs Cates

På søndag kan du igen opleve den aggressive Isildur1 i ilden i en SuperStar Showdown Heads – Up duel på PokerStars, hvor han skal møde den super skarpe Daniel ”Jungleman12” Cates. Det er nu 3. gang Isildur1 stiller op efter han tidligere har været i kamp mod Tony G og Isaac Haxton, hvor han som bekendt vandt over Tony G men måtte se sig slået til Isaac Haxton. Daniel Cates og Isildur1 har dog været i kamp før dog ikke i en officiel match som den der spilles på søndag hos verdens største online pokerrum PokerStars. Det er tilsyneladende Isildur1 der har føringen samlet set over de mange kampe de to kamphaner har taget indbyrdes, selvom at Cates dog hentede $100.000 af sit tab til Isildur1 ved sidste møde.

Netop i disse dage er Isildur1 i fuld gang ved EPT Deauville, hvor han i øvrigt stiller op for PokerStars som han har skrevet kontrakt med sidste år. Kort efter han skrev kontrakt blev det også offentliggjort at det er den svenske online haj Viktor Blom der står bag det spændende online pokernick Isildur1. Det er også første gang at Isildur1 stiller op i SuperStar Showdown efter afsløringen af hans sande identitet.

Viktor Blom

Nyheden om hans identitet kom dog ikke bag på de fleste, da der var sluppet adskillige rygter ud om at det var netop Viktor Blom der gemte sig bag Isildur1.

Få op til $600 i Poker Bonus

Til dagligt og især på søndag kan du følge Isildur1 på PokerStars, blot ved at logge ind på din PokerStars konto og søge på navnet Isildur1. Er du ikke i besiddelse af en PokerStars konto kan du nå at oprette dig her inden på søndag, og samtidig få en stor PokerStars poker bonus på 100 % op til $600. Det eneste du skal gøre for at få denne bonus, er at bruge bonuskode PSPS7824 når du bliver bedt om en PokerStars henvisningskode under registreringen.

Følg SuperStar Showdown kampene her!Tilbage til toppen ↑