Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Nyheder no image

Udgivet den. 15. april 2011 | af admin

Ladbrokes Poker inviterer til Easter Festival

Det er ved at være tid til påske. I den forbindelse har Ladbrokes Poker valgt at lancere en spændende turneringsserie, hvor du kan spille med om mere end €600.000 i samlet garanteret præmiepulje. Den spændende serie af turneringer vil starter den 22. april og løbe indtil den 25.

Den uomtvisteligt mest interessante turnering er deres €500.000 garanterede turnering. Med en halv million euro i garanteret præmiepulje bliver der flere millioner af kroner at spille om. Turneringen har et indskud på €300+€20 og vil blive spillet over to dage. Hvis du føler dig fristet af denne lækre turnering kan du allerede nu vinde et sæde hos Ladbrokes Poker.

Spil med i de største turneringer på Ladbrokes

Der vil nemlig være en masse muligheder for at spille med i de største turneringer hos Ladbrokes Poker, og derfor vil du dagen lang kunne find et stort udvalg af satellitturneringer. Der er nærmest ingen grænse for hvad du kan kvalificere dig til hos Ladbrokes Poker, så det er bare med at tjekke det store og hæsblæsende program ud. For at sikre, at du er så frisk som muligt til den store €500.000 garanterede turnering, vil den allerede starte 18.00 dansk tid, hvilket forhåbentlig gør det meget nemmere at koordinere ens dag.

I den store Easter Festival finder du også et stort udvalg af Pot Limit Omaha, 5 Card Draw og mange andre turneringer. Udvalget er stort, og specielt deres vanvittige €10.000 CARNAGE turnering er værd at ligge mærke til. Indskuddet lyder på blot €1+€0.10 og vinderen vil få intet mindre end €5.000!

Stor Ladbrokes Poker Bonus

Der er masser af muligheder for at spille med i lækre turneringer til dette års Easter Festival online hos Ladbrokes Poker, så se at få oprettet en konto og spil med. Du kan som ny spiller få op til 5.500 kroner i Ladbrokes Poker Bonus på dit første indskud helt gratis.

Opret en Ladbrokes Poker konto!Tilbage til toppen ↑