Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Nyheder no image

Udgivet den. 24. juli 2011 | af admin

Masser af turneringer hver dag hos Classic Poker

Classic Poker har i mange år været det foretrukne valg for danske pokerspillere. En forholdsvis høj aktivitet i cash games, masser af Sit N Go turneringer og et stort udvalg af multi-table turneringer gør Classic Poker et ideelt sted at spille online poker.

Store fordele ved Classic Poker

Når man som pokerspiller leder efter et nyt sted at udvikle ens spil har Classic Poker en lang række fordele som gør deres produkt væsentligt mere attraktivt end diverse andre udbydere rundt omkring. Et bindende svar om skattefrihed, store kontante fordele og pokerturneringer for mere end €3.200.000 hver måned er bare nogle af grundene til at folk vælger Classic Poker.

Hver uge kan du blandt andet deltage i en €50000 garanteret No Limit Texas Hold’Em turnering hvor indskuddet blot lyder på €80+€5. Denne turnering starter 18.00 dansk tid og har med sin dybe struktur og høje præmiepulje lige præcis de ingredienser som du leder efter i en stor pokerturnering. Man kan desuden deltage i forskellige satellitturneringer hver dag hvor det er muligt at komme særdeles billigt med hvis man ikke ønsker at betale det fulde indskud.

Søndagsturnering med 600 spillere

Denne spændende søndagsturnering plejer at tiltrækker omkring 600 spillere fra alverdens forskellige lande hvilket gør at den har et markant lavere antal deltagere end man ofte ser i diverse andre store turneringer. Med et lavere felt er turneringen ganske enkelt hurtigere overstået og det betyder at du vil have en nemmere vej til en stor del af præmiepuljen som giver mere end €7000 til vinderen hver uge og desuden kan komme i seng i ordentligt tid.

Gå på opdagelse i de mange spændende turneringer hos Classic Poker og få en fornem sign-up bonus på op til €1000 samtidig med du kan få 30 % i rakeback hver eneste måned. Husk desuden du kan kvalificere dig gratis til den månedlige €50000 HeadHunter turnering gennem en fast loyalitetsturnering som blot kræver 1.000 raked hænder.Tilbage til toppen ↑