Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Nyheder no image

Udgivet den. 30. maj 2011 | af admin

Mermaid Poker sender dig til WSOP 2011

Der er efterhånden kort tid til at World Series of Poker 2011 bliver skudt i gang, og det er på høje tid at få sikret sig en billet til den absolut vigtigste begivenhed inden for poker. Det danske ejede pokersite Mermaid Poker har valgt at give minimum 1 pakke væk til WSOP 2011 Main Event hver uge, og med en pakke til en værdi af €10.000 kunne du meget snart være på vej til Las Vegas hvor tusindvis af spillere vil deltage i Main Event og jagte berømmelsen, pengene og udødeligheden som et WSOP armbånd giver en.

En pakke hver søndag

Hver søndag 18.30 vil den ugentlige finale blive spillet online hos Mermaid Poker. Det koster €200+€10 at spille med, men hvis du synes det virker som mange penge kan du med fordel kvalificere dig meget billigere gennem de mange sub-satellitturneringer som Mermaid Poker kører døgnet rundt. På den måde kan en pakke til WSOP 2011 blive væsentlig billigere end hvis du skulle købe dig direkte ind i den store online finale.

Det er ikke for sent at få sikret sig en plads til den store begivenhed og med den ugentlige finale hos Mermaid Poker er det en nem måde at komme til Las Vegas når spillere fra hele verden mødes i juni måned.

Er du ny spiller hos Mermaid Poker?

Hvis du endnu ikke har prøvet at spille hos danske Mermaid Poker har du rig mulighed for at indkassere dig en attraktiv aftale som indebærer op til €1000 i bonus. Mermaid Poker har en af de bedste sign-up bonusser på markedet, og ved blot at lave et indskud på €500 er du snart klar til at prøve denne spændende side med en seriøs bonus i ryggen.

Kvalificer dig til WSOP 2011 Main Event hos Mermaid Poker og få din €1000 bonus helt gratis.

Hent Mermaid Poker her!Tilbage til toppen ↑