Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Nyheder no image

Udgivet den. 13. september 2011 | af admin

Nyd stor turnering med USD 2500 added hos Betsafe Poker

Hvis du trænger til en hyggelig dag langt væk fra hverdagens stress og jag har Betsafe Poker en enestående turnering klar til dig. Den 18 og 25. september vil du kunne spille med i en særlig pokerturnering hvor der er intet mindre end $2500 i added præmiepulje som består af både turneringsbilletter og gratis runder på deres mange populære spillemaskiner. Alt dette kan du vinde en del af ved at tilmelde dig turneringen og stryge til tops, og det bedste af det hele er at indskuddet er barberet helt ned så alle kan være med.

$2 i indskud

Indskuddet i denne turnering vil lyde på blot $2, og siden det er en added turnering betyder det at alle de tilmelde spillere vil være med til at forøge præmiepuljen. På denne måde vil f.eks. $2000 blive tilføjet til præmiepuljen foruden turneringsbilletterne og de gratis runder hvis bare 1000 spillere registrerer sig. Med så mange flotte præmier og et indskud på lidt over 10 danske kroner er dette et brag af en turnering som man for gud skyld ikke må gå glip af. Du har muligheden for at være med hele 2 gange i september måned, så det kan godt svare sig at oprette en konto hos Betsafe Poker.

Op til 240 runder i casinoet

Vinderen af turneringen vil foruden den øvrige præmiepulje kunne glæde sig over hele 240 gratis runder på den populære spillemaskine kaldet Jack Hammer. Derudover følger en turneringsbillet til en værdi af $200 også med, og det er bare en del af hvad du kan forvente at vinde. De kontante tilmelderinger vil nemlig sikre at præmiepuljen bare stiger, og således kan du altså også vinde kontanter i denne fremragende turnering.

Kig forbi Betsafe Poker med det samme og tilmed dig for bare $2 og se hvor langt du kan nå!Tilbage til toppen ↑