Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Nyheder no image

Udgivet den. 23. marts 2012 | af admin

Nyt rake race for alle hos 24h Poker

Et rake race der kun er tiltænkt spillere på de laveste takster. Det har længe været drømmen for pokerspillere i hele verden, og nu er den gået i opfyldelse for dem der spiller hos 24h Poker. De har nemlig haft stor succes med at afholde 2 af disse races, og hvorfor ændre på noget som spillerne er vilde med. Et lignende race vil derfor tage sted i marts måned hos 24h Poker, og der er hele €20000 i præmiepuljen. Som altid er pengene fordelt over 4 races, og man kan derfor selv vælge hvilke perioder man ønsker at være med i.

€5000 i hvert race

De fire rake races der hver har €5000 i præmier vil blive spillet i perioderne 1-7, 8-15, 16-23 og endeligt 24-31. marts. Her vil de 100 mest aktive spillere blive belønnet med en kontant præmie, og der er hele €315 til vinderen. Man skal dog være opmærksom på at det kun er cashgames op til €0.25/€0.50 og €10 STT turneringer der tæller med. Spiller du derfor højere end dette vil eventuelt optjente VIP point ikke forbedre din placering. Kan du dog nikke genkende til de gældende takster, er der fine muligheder for at du får ekstra penge på din konto.

Opret dig og deltag

For dem der gerne vil være med i disse races er der intet andet påkrævet end en konto hos 24h Poker. Når du har oprettet dig vil dine VIP point automatisk blive overvåget og sikre dig en status i den endelige stilling. Med chancen for at vinde €315 hele fire gange i marts måned finder du ganske enkelt ikke et bedre tilbud andre steder, så det er bare med at slå til hurtigst muligt.

Tilmeld dig derfor 24h Poker i dag uden omkostninger og vær med i kampen om de €20000 i marts.

Deltag i racet herTilbage til toppen ↑