Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Om

Stengade 30 er bloggen om musik og koncerter i Danmark. Her vil vi skrive om alt fra de seneste musik udgivelser til spændende live koncerter rundt omkring i Danmark. Vores mål er ikke at promovere nogen bestemt genre eller bestemte kunstnere, men derimod at videregive nyheder indenfor musik i Danmark og herunder forskellige musik arrangementer rundt om i landet.

Musik vil altid være en smagssag og der vil nok aldrig være enighed om, hvem der laver den bedste musik eller hvilken genre der er bedst. Langt de fleste har dog det til fælles at de elsker at lytte til musik, om det så er pop, rock eller klassisk musik.

Denne blog vil være vores personlige bidrag til musik debatten, hvorfor alle nok langt fra vil være enige i alle meninger eller betragtninger. Har du kommentarer eller bemærkninger til vores blog indlæg, er du derfor altid velkommen til at poste dem. På grund af spam har vi dog set os nødsaget til at moderere alle kommentarer, hvorfor de ikke altid er synlige med samme.

Har du spørgsmål til os eller ønsker at skrive et indlæg til debat på stengade30.dk, er du altid velkommen til at kontakte os på kontakt@stengade30.dk


Tilbage til toppen ↑