Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Party Poker information

Der findes rigtig mange gode grunde til hvorfor man skal spille online poker hos Party Poker. Spil poker hos det næst største online poker site på verdens plan.

Noget af det første man vil opdage når man begynder at interessere sig for online poker er, at der findes hundredevis af forskellige pokerudbydere på markedet i dag. Fælles for dem alle er selvfølgeligt et stort ønske om at få så mange kunder som muligt til at spille online poker hos netop dem.

 

En gigant i pokerindustrien

Blandt de største, bedste og mest seriøse pokersites kan nævnes Party Poker. Dette pokerrum er verdens næststørste online pokersite. De har flere hundredetusinder af kunder i dag og har drevet pokerrum i mere end 10 år.

De har enorm stor erfaring i at tilbyde online pokerspil og har altid været både seriøse og særdeles professionelle i deres måde at behandle deres kunder på. Party Poker kan byde på stort set alt hvad hjertet kan begære når det gælder online poker og live poker.

Hos Party Poker kan du spille med i nogle af de største online pokerturneringer der findes og hvor der hver eneste dag bliver spillet om masser af millioner af skattefrie kroner. Du kan også komme med Party Poker til nogle af de største live pokerturneringer der bliver afholdt rundt omkring i verden. Også her vil der blive spillet om gigantiske pengepræmier på flere millioner af danske skattefrie kroner.

 

Rimelig let modstand

Det gælder bare om at hoppe med på bussen og gøre dig klar til at spille poker online sammen med andre pokerspillere fra hele verden. Du finder modstandere på praktisk talt alle stadier i forhold til pokerviden. Det er lige så sandsynligt du møder en der først lige har lært at spille poker dagen før som det er sandsynligt du møder en der har spillet poker i flere år med stor succes.

Fordelingen af erfarne og nybegyndere er heldigvis forholdsvis lige og måske endda med overvejende flest nye pokerspillere.  Det har selvfølgelig indflydelse på det generelle niveau hos Party Poker, der længe har haft et ry for at være et af de pokerrum med dårligst/lettest modstand.

Hvis man selv er en forholdsvis uerfaren pokerspiller er det helt klart en stor fordel, at man finder sig et pokerrum som Party Poker at spille på. Dette fordi niveauet som omtalt er under gennemsnittet og samtidigt er der så mange kunder at du faktisk kan være sikker på trafik døgnet rundt – året rundt.

 

Bonus information

For at gøre det hele endnu mere interessant har pokerrummet endda valgt at friste med en stor og skattefri Party Poker bonus. Her kan du som ny kunde score dig helt op til 3000 kroner blot ved at oprette din konto, foretage et indskud og starte med at spille poker online for virkelige penge.

Det kan praktisk talt ikke være nemmere at begynde at frispille bonus og det endda for at gøre det du alligevel havde tænkt dig, nemlig at spille online poker om rigtige penge.

 

Brug en bonuskode for maksimal bonus

Når du har oprettet dig som kunde og skal i gang med at lave dit første indskud, vil der komme en tekstboks frem hvor du kan indtaste en bonuskode. Her skal du  skrive PNPARTY som derefter automatisk vil kvalificere dig til at modtage din 100% bonus.

Efter du har indtastet PNPARTY vil dit første indskud blive fordoblet op til maksimalt 3000 kroner. Dog vil du ikke få bonuspengene udbetalt lige med det samme da der er tale om det man kalder for en ventende (pending) bonus. Du skal først gøre dig fortjent til at få udbetalt bonussen ved at spille poker for rigtige penge og optjene points.

Din bonus hos Party Poker udbetales i 10 mindre rater som frispilles ved at optjene 2 gange bonus summen i Party point. Har du eksempelvis indbetalt 3000 kroner vil du få udbetalt 300 kroner af din poker bonus for hver gang du har optjent 600 Party Points. Disse points optjenes såvel i turneringer som i cashgames og bonussen er blandt de absolut letteste at frispille og det kan varmt anbefales at spille så meget som muligt de første 60 dage efter det første indskud.

 

Sådan optjener du points

Party Poker giver 2 party point for hver $1 man betaler i turneringsgebyr eller 2 party point for hver $1 man betaler i rake når man spiller cashgame. For at optjene 300 points skal der altså betales $150 i rake for at der udbetales $50(300 kroner) i bonuspenge. Dette svare til en indirekte Party Poker rakeback på 33%.

Husk dog altid på at det er vigtigere,at du spiller fornuftigt så du ikke taber for mange penge end at du spiller så meget som muligt for at spille mest muligt bonus fri. Gevinster i poker er langt mere værd en eventuelle bonuspenge og der bør kun spilles online poker når humøret er til det.


Tilbage til toppen ↑