Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Nyheder no image

Udgivet den. 5. august 2011 | af admin

Party Poker sender dig til alle WPT turneringer

Party Poker har som en af de eneste udbydere af online poker muligheden for at sende dig med til en af de mange spændende World Poker Tour turneringer som bliver spillet rundt omkring i Europa og USA.

Du har hele tiden muligheden for at vinde en pakke til en specifik event, og siden det kun er spillere hos Party Poker der har muligheden for at vinde en pakke til WPT er det en klog ide at spille lige netop her. WPT har gennem årene været genstand for masser af store turneringer og udbetalinger i millionklassen, og det er noget som formentlig aldrig vil blive ændret på.

Masser af satelitturneringer

Op til 2 måneder før hver turnering har du mulighed for at spille med i forskellige satellitturneringer hos Party Poker som kan give dig adgang til deres ugentlige finale hvor det er muligt at få fingrene i en komplet pakke til en WPT turnering. En af fordelene ved at vinde disse pakker hos Party Poker er at de er skattefrie og altid vil inkludere hotel, flybilletter, lommepenge og selvfølgelig dit sæde til den store turnering. Der er derfor tænkt på alt hvis du skulle blive en af de dygtige vindere online hos Party Poker, så det kan kun anbefales at tjekke de mange forskellige måder du kan komme med til WPT på.

WPT Paris

Inden længe vil WPT Paris igen finde sted, og allerede nu er det muligt at vinde en af de eftertragtede pakker. Der er endda mulighed for at gøre det helt gratis gennem en af de mange freerolls som bliver spillet døgnets 24 timer, så benyt denne chance til at få dig en oplevelse for livet og muligheden for at vinde masser af kolde kontanter.

Besøg Party Poker i dag og spil dig til en af de mange WPT turneringer samtidig med du kan spille en flot bonus på op til 3000 kroner fri. Brug koden RIDE500 når du laver en konto, så er du sikker på at få det fulde ud af dette enestående tilbud.Tilbage til toppen ↑