Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Nyheder no image

Udgivet den. 29. september 2010 | af admin

Patrik Antonius vandt en million dollars paa under 24 timer

Artikel sponsor: Spil poker på danske Classic Poker

Hvis der findes en spiller som har vist sin styrke stabilt i årtier må det siges at være Patrik Antonius. Han regnes af mange for at være blandt de bedste No Limit Holdem og Pot Limit Omaha spillere i verden – og ikke uden grund.

Patrik Antonius har levet af poker i over 10 år, og selvom at han tidligere i år fik gevaldige tæv ved den virtuelle filt på Full Tilt Poker har den dygtige finne formået at kæmpe sig solidt tilbage.

Søndag med plus på $1.000.000

Søndag blev en af de dage som formentlig vil blive bedst husket af den finske superstjerne. Han gav alle modstandere baghjul og efter en helt vanvittig dag kunne han rejse fra computeren en hel million dollars rigere. Gus Hansen var en af de formentlig knap så glade givere der i alt nåede at tabe ca. $300.000 til Patrik Antonius.

Inden Patrik gik i krig søndag var han noteret for et minus for året på $300.000 – hvilket dog ikke er knap så galt da han tidligere på året var nede med $3.000.000 – så man må sige at finnen har fået kæmpet sig solidt tilbage.

Således siger regnskabet nu at Patrik Antonius har en profit for året 2010 indtil videre på ca. $700.000 – og det er efter han fra en del måneder siden var nede med $3.000.000 – det må siges at være et comeback af dimensioner.Tilbage til toppen ↑