Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Nyheder no image

Udgivet den. 30. november 2010 | af admin

PokerStars med negativ kritik under USA COOP

De seneste år hvor pokeren er stormet frem i hele verden har et utal af dygtige spillere bønfaldt arrangørerne af de forskellige live og online pokerturneringer og bedt om en dyb struktur der giver mere plads til at spille poker og ikke gør at man pludselig må gå allin eller folde sin hånd når turneringen har kørt et stykke tid. Den bøn har både de store online poker sider lyttet til, men også i WSOP, EPT og WPT for at nævne et par få har strukturen fået sig et skønhedstjek og givet mere plads til dybe stacks og lange levels.

For dyb struktur

Nu mener flere af de store online profiler at PokerStars har været lidt for gavmilde med den dybe struktur som var tilfældet i deres seneste store turneringsserie kaldet USA COOP som altså kun er for amerikanere. Da Main Event i turneringsrækken faldt af stablen var det med en noget dybere struktur end PokerStars ellers er kendt for, og det blev for meget for den tidligere WCOOP Main Event 2008 vinder Carter ’ckingusc’ King der mener at PokerStars er gået for vidt med den alt for dybe struktur.

Spil på verdens største pokerside.

Blandt andet var average stack i turneringen på enorme 129.411 mens blinds var på 1000/2000 med en ante på 250 chips. Det er en struktur der ikke tidligere er set online, og Carter King lader heller ikke pæne ord stå for skud i hans udtalelse om hele turneringen.

Carter King der dagligt opdaterer hans twitter profil med alt mellem himmel og jord fra sit poker eventyr skriver følgende efter turneringen gik på pause Søndag aften.

Carter King udtaler

”Jeg har spillet i USACOOP i 11 timer. Jeg har 171.000 på 1.000/2.000. Den her struktur er latterlig. Det er første gang nogensinde, at jeg har beklaget mig over, at den (strukturen, red.) er for god.”

Således får PokerStars altså kritik for at lave en for dyb struktur i den store turnering, og Carter King er måske ikke ene om at have den mening. Daniel Negreanu spyder følgende kommentar om turneringen på sin twitter profil ”What torture that tourney was” efter han blev slået ud af turneringen.Tilbage til toppen ↑