Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Nyheder no image

Udgivet den. 15. november 2011 | af admin

Promotions hos Party Poker

Hver eneste måned finder man en unik promotion hos Party Poker der altid varierer i type og præmier. Nogle af de tilbagevendende kampagner hos Party Poker er Accelerator og Global Dominans der handler om at man kan komme til at eje byer og lande ved at optjene point og hvis man får fat i alle de byer som er en del af kampagnen, vil man vinde $100.000 skattefrit.

Der er altid noget ekstra at spille for hos Party Poker, og man kan altid følge med i hvilke ting der rører sig på deres hjemmeside hvor alle kampagner bliver annonceret.

Værdifulde kampagner

De forskellige promotions som afholdes hos Party Poker udgør ofte en langt højere værdi end hos øvrige udbydere af poker. Dette skyldes at Party Poker ofte smider ekstra mange penge i puljen, og har meget lettere krav end man finder hos diverse konkurrerende sider. Det er derfor nemt at få del i ekstra penge og præmier ved at være aktiv kunde hos Party Poker, og en stor fordel er desuden også at eventuelle gevinster ikke bliver fratrukket din rakeback som kan opnås via deres VIP program kaldet Palladium Rewards.

Få rakeback hos Party Poker

Ved at starte med at spille hos Party Poker og optjene Party Points kan man bruge disse i deres store VIP program der kan give dig rakeback. Man køber således bonusser for de point man har optjent, og flere af disse indeholder både et kontant beløb såvel som en normal bonus man så kan spille fri.

Find ud af hvorfor tusindvis af danske spillere allerede har oprettet en konto hos Party Poker og få en ekstra god start på dit spil med en 100 % bonus på op til mange tusinde danske kroner når du bruger koden RIDE500 under tilmelding. Deltag gratis i deres mange kampagner året rundt.

Deltag i Global Dominans her!Tilbage til toppen ↑