Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Nyheder no image

Udgivet den. 27. februar 2011 | af admin

Se SuperStar Showdown hos PokerStars

PokerStars er verdens største pokerside. Med det aboslut højeste antal spillere vil du som kunde hos PokerStars altid kunne finde en spændene turnering, en Sit N Go turnering eller et cashgame der passer lige præcis til dig. Med en position som verdens største side er tilbuddene også gigantisk store hos den store udbyder der sikrer dig masser af poker.

Isildur1

Under den store PCA Bahamas Main Event turnering kunne PokerStars langt om længe løfte sløret for deres nye professionelle spiller på det store Team PokerStars Pro hold. De havde et par måneder forinden skrevet kontrakt med den store gigant ’Isildur1’ som blev kendt over hele verden da han på en måned vandt vanvittige $5.000.000 hos Full Tilt Poker fra blandt andet navne som Phil Ivey, Tom Dwan og Patrik Antonius. Desværre gik han hen og tabte det hele og mere til, men Isildur1 ville for altid få en plads i historiebøgerne som en af de vildeste pokerspillere nogensinde.

Endelig blev Isildur1 afsløret som den unge svensker Viktor Blom. Allerede da Isildur1 havde fået sin kontrakt var PokerStars klar med en stor promovering. Alle kunne udfordre Isildur1 til en stor SuperStar Showdown promotion hvor man skal spille 2.500 mod svenskeren. Det er der flere der har gjort, og blandt andet Tony G og Daniel ’Jungleman12’ Cates har allerede fået ørene i maskinen i den store promotion hos PokerStars.

Stor sign-up bonus hos PokerStars

Opret dig som ny kunde hos PokerStars og få en stor sign-up bonus på hele 100 % op til $600 gratis. Benyt koden PSP7824 når du opretter din konto hos PokerStars og få det maksimale ud af denne fremragende bonus der nemt kan give dig ekstra penge at spille poker for helt gratis hos verdens største pokerside.

Opret dig som ny kunde og se med når Viktor Blom udfordrer hele verden til at spille med i den store SuperStar Showdown promovering hos PokerStars.

Se SuperStars Showdown her!Tilbage til toppen ↑