Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Nyheder no image

Udgivet den. 19. maj 2011 | af admin

Se video om hvordan du opretter dig hos 888 Poker

Hvis man ikke er helt så trænet i at bruge en computer kan det ofte være en god ide at se videoer hvor man blive instrueret i hvordan man installerer og bruger en specifik form for software. Hos 888 Poker har de servicemindede medarbejdere valgt at lave en lækker video hvor de nemt viser dig hvordan du henter og installerer deres fremragende pokerklient. Med denne enkle og overskuelige video lærer du hurtigt hvordan du får installeret 888 Poker software og kommer i gang med at spiller poker på deres gode side.

Bonus hos 888 Poker

888 Poker er suverænt et af de bedste steder at spille online poker, og det er der faktisk mange gode grunde til. Til at starte med er niveauet uhørt lavt på det netværk som 888 Poker holder til på, og for det andet bliver loyale kunder også behandlet meget flot hos denne udbyder. Du skal dog selvfølgelig ikke snydes for at få din bid af kagen når du for første gang spiller hos 888 Poker, og derfor tilbydes der en meget favorabel sign-up bonus. Denne bonus spilles fri mens man deltager i ægte penge spil, og hvis du er dygtig nok kan du få op til $400 i bonus.

Nemt at spille bunus fri

Det er meget nemt at spille denne bonus fri, og med et af de laveste niveauer nogen som helst steder på internettet er der næsten garanti for en god skilling når man vælger at spille hos 888 Poker. Foruden den pæne bonus vil man også få adgang til hele 8 freeroll turneringer med $500 i puljen hver. Disse turneringer er fremragende til at finpudse ens spil inden man vælger at deltage i mange af de store turneringer som man hver dag finder hos 888 Poker.

Se den gode video hos 888 Poker og kom godt i gang med at spille online poker uden problemer.

Spil hos 888 Poker her!Tilbage til toppen ↑