Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Nyheder no image

Udgivet den. 19. juni 2011 | af admin

Spil dig til Unibet Open Dublin 2011

Det er snart ved at være tid til en ny omgang af Unibet Open. Denne gang vil turneringen blive spillet i Dublin som er en helt ny destination for denne spændende live turnering. Turneringen vil forløbe mellem den 25. og 28. august i den store by i Irland som er kendt for at være et særdeles spændende sted at besøge. Du kan med andre ord opleve poker på et højt plan og samtidig nyde hovedstaden i Irland hvor der er rig mulighed for både at tage i byen eller nyde et godt måltid på de mange gastronomiske restauranter.

Unibet Poker vil som altid gerne give deres kunder en god mulighed for at komme med til turneringen i Dublin, og allerede nu har du mulighed for at spille med i forskellige satellitturneringer som hver især kan sende dig med til de forskellige online finaler som bliver afholdt hos Unibet Poker.

Info om Unibet Open Dublin 2011

Unibet Open Dublin vil have et indskud på €1500+€150 og maksimalt 400 spillere kan deltage. Med det forholdsvis lave antal spillere som højest kan deltage er Unibet Open en god mulighed for at vise ens evner ved den grønne filt uden at skulle stå over for tusindvis af modstandere som man ofte ser i turneringer som World Series of Poker.

Alle deltagere i Unibet Open Dublin vil starte med 15.000 chips og med så mange chips og en blød struktur er der mulighed for at nyde en god turnering uden at man skal forhaste sig med at tage de store beslutninger. I det hele taget er Unibet Open en glimrende turnering for øvede spillere som endnu ikke er helt klar til at spille med i de største øvrige live turneringer.

Bonus hos Unibet

Vind dit sæde til Unibet Open Dublin 2011 og spil med når de mange penge skal deles ud. Få desuden op til €500 i bonus hos Unibet Poker når du opretter dig som spiller.

Se Program for Unibet OpenTilbage til toppen ↑