Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Nyheder no image

Udgivet den. 20. februar 2013 | af admin

Spil live odds hos Party Bets og vind skattefrie kontanter

partybetsSelskabet bag PatyBets er det samme som PartyPoker . Hvis ikke du allerede var klar over det, så kan du spille andet end almindelig odds hos Party Bets. Du kan nemlig også spille live odds, som kunde hos denne bookmaker.

Det er faktisk ikke alle der er klar over det, men det er faktisk muligt at spille live odds hos Party Bets. Det vil sige, at du kan spille på udvalgte sportskampe mens kampen den stadig er i gang.

Normalt når man oddser, så oddser man jo eksempelvis på et vinderen af en fodboldkamp, inden kampen den starter. Normalt så er der spilstop så snart kampen den fløjtes i gang, og så er alle væddemål lukket. Det vil sige, at hvis kampen er startet, så kan du altså ikke længere spille på om det er det ene eller det anden hold der vinder.

Men sådan er det nødvendigvis ikke altid, da du også kan spille på det man kalder for live odds. Her kan du spille lige så længe kampen den er i gang, og der endnu ikke er fundet en afgørelse på kampen.

Du kan også spille på meget andet end bare kampens udfald. Da du også kan spille på hvem der bliver den første målscorer, det næste hold der får frispark, det næste hold der får målspark og mange andre forskellige væddemål. Du kan også spille på om der er et hold der får sendt en spiller ud af kampen.

Men det sjoveste ved det hele, det er som sagt at du kan spille på væddemålene mens kampen den spilles. Det kan eksempelvis være, at AFG møder FCK og det er en af de begivenheder hvor der kan oddses live på kampen.

Så er det at du kan sidde og se kampen i tv, og samtidig placere et eller flere væddemål på kampen mens den foregår. Det kan give dig en lang række fordele, som du kan udnytte mens der oddses på kampen.

Dog vil oddsene hele tiden ændre sig, i takt med at kampen den skrider frem. Men det er også kun fair, når det nu er du har muligheden for at kunne følge med i kampens udvikling.Tilbage til toppen ↑