Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Nyheder no image

Udgivet den. 16. marts 2011 | af admin

Spil med i USD 12000 Royal Tournament hos Betfair Poker

Betfair Poker er efterhånden svær at komme udenom hvis man leder efter et godt sted at spille online poker. Sidste år valgte Betfair Poker at blive en del af det store OnGame netværk som efterhånden er blandt de største netværk i Europa. Med masser af spillere, store garanterede turneringer og ikke mindst masser af fede promoveringer, er Betfair Poker det oplagte valg til pokerspillere af alle aldre og på alle niveauer. Betfair Poker giver hver måned uhørt mange penge væk i de deres store promoveringer hvor du både kan vinde kolde kontanter eller adgang til store internationale pokerturneringer.

Royal Tournament

Hver dag hos Betfair Poker kan du spille med i deres spændende Royal Tournament. Turneringen har et indskud på blot $10+$1 og har en garanteret præmiepulje på flotte $12.000. Turneringen spilles i det velkendte No Limit Texas Hold’Em format, og førstepræmien forventes at ligge på $2.100 hver dag. Alle spillere starter med 1.500 chips og kan lave rebuys hvis de mod al forventning skulle tabe deres stack i den første time af turneringen. Hvert level varer 12 minutter, og giver således fornuftig plads til at spille en masse poker. Turneringen starter 20.15 hver dag, og det er en af de bedre faste turneringer som sikrer dig en stor garanteret præmiepulje for relativt få penge.

Udover denne spændende turneringer har Betfair Poker masser af andre turneringer på programmet hver eneste dag, og Royal Tournament er således blot en lille del af det samlede program hos Betfair Poker.

Hver søndag kan du desuden spille med om hele $200.000 i den store ChampionChip turnering for blot $190+$10 i indskud.

Ny kunde hos Betfair Poker

Opret dig som ny kunde hos Betfair Poker i dag og få helt op til $2.500 i poker bonus og bliv en del af det store Betfair Poker VIP program.

Spil Betfair turneringer her!Tilbage til toppen ↑