Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Ikke kategoriseret

Udgivet den. 6. januar 2016 | af admin

Spil Oddset og kom med i Odds 1000 Klubben

Du har måske hørt om Klub 1000, men ved ikke helt, hvad denne går ud på, og hvordan man bliver optaget i denne fornemme klub, som Danske Spil har oprettet til ære for Danmarks absolut bedste oddsere? Det vil vi her præcisere for dig.

 

Oddset 1000

Den præstigefyldte Oddset 1000 klub er oprettet af Danske Spil koncernen. Den består af alle landets oddsere, som en eller flere gange har ramt et odds på 1000 eller derover gennem et af Danske Spils Oddset spil.

En helt igennem fantastisk bedrift, som naturligvis fortjener en hyldest, hvilket klubben er til for. Oddset Klub 1000 består derfor af spillere, som har nogle ganske særlige evner og en stor viden indenfor sportsverdenen samt oddsetverdenen.

Det kræver både dygtighed, taktisk bevidsthed og –snilde samt en anelse held, hvis man skal have et odds på mindst 1000 til at gå hjem. Det kan måske umiddelbart lyde som en noget nær umulig bedrift, men det er det ikke.

I 2014 var der over 150 spillere, som lykkedes med bedriften om at ramme et odds på mindst 1000, og derfor skal opgaven ikke ses som umulig, det er blot en stor prøvelse og udfordring.

Derfor ønsker Danske Spil at hædre de spillere, som har formået at klare denne udfordring, og De får, udover en pæn pengegevinst, et minde for livet, og et synligt bevis på, at De hører til i den fornemmeste oddset klasse – Oddset Klub 1000.

Du kan læse meget mere om Oddset her.

 

Hvordan bliver jeg optaget?

Du sidder måske allerede nu, og tænker på, hvordan du bliver optaget i denne fornemme klub? Det ligger allerede lidt i navnet, og vi har også været kort inde på det. Du skal via et af Danske Spils Oddset spil ramme et odds på mindst 1000. Mere specifikt skal du altså lave en kupon, hvor du har et samlet odds på 1000, eksempelvis ved at udføre forskellige kombinationer, så du kan multiplicere oddsene fra de forskellige kampe og i sidste ende et odds på 1000.

Du kan kombinere alle Oddset spil fra Danske Spil med undtagelse af Måljagt, som ikke er gyldig her. Hvor du laver din kupon er irrelevant, men skulle dit odds gå hjem, så skal du selv gøre en indsat for at blive optaget i Klub 1000 ved at sende din kvittering ind til Danske Spil.

Oddset Klub 1000 er en klub for Danmarks absolut bedste oddsere, og besidder du et talent for sport og særligt forudsigelser af resultater af forskellige kampe, så er det med at forsøge dig med et odds 1000. Der er ikke nogen minimumsindsats for at blive medlem, og du kan derfor forvandle en 10’er til 10000 kr., samt opnå hæderen ved at blive optaget i Klub 1000.Tilbage til toppen ↑