Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Nyheder no image

Udgivet den. 3. februar 2012 | af admin

Stor fejring finder sted hos PokerStars

PokerStars er godt på vej imod at runde 100 milliarder spillede hænder, og selvom der er et stykke vej endnu kan du glæde dig over at de fejrer tingene på en helt speciel måde hver gang at 5 milliarder hænder er spillet. Næste stop er 75 milliarder spillede hænder, og i den forbindelse vil der være præmier for op til $1.000.000 på højkant, og den magiske hånd finder sted inden for de næste 2 uger. For at kunne vinde en af de mange ekstra præmier skal man bare spille på deres cashgame borde og håbe at man er en del af de store nøglehænder.

Spil på flere borde

For at øge dine chancer for at vinde en af de store præmier fra PokerStars kan det anbefales at man spiller på flere borde på samme tid. Dette gør nemlig at man har bedre muligheder for at være med når de helt store beløb skal deles ud, men man skal dog ikke spille flere end man kan overskue. Det kan nemlig have en dårlig påvirkning på ens indsats ved bordene, og derfor skal man være varsom. Beløbene der kan vindes i forbindelse med denne kampagne er forbundet med hvor mange VPP point du har optjent ved dit bord, så det kan godt betale sig at spille lidt længere.

Mindst $20.000 til vinderen

En af de ting der gør denne promotion særligt god er at den er åben for alle. Man behøver hverken at spille højt eller lignende for at være med, og så længe man bare har indfundet sig på de kontante borde har man en reel chance for at få del i de store gevinster. Vinder du hånd nummer 75 milliarder er du sikret minimum $20.000, og det er alligevel mere end 100.000 danske kroner.

Vær med til at fejre milepælen hos PokerStars og tilmeld dig nu med koden PSP7824.

Besøg PokerStarsTilbage til toppen ↑