Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Nyheder no image

Udgivet den. 11. september 2011 | af admin

Stor heads-up turnering hos Party Poker

Hver lørdag afholder Party Poker en spændende heads-up turnering som du billigt kan være med i. Turneringen har plads til 256 spillere, og alle vil blive placeret på heads-up borde hvor det handler om at eliminere så mange modstandere så muligt så man kan sidde tilbage i finalen og rejse sig som vinder når kongen af turneringen skal kåres.

Det koster blot $5.5+$0.50 at være med, og det er helt uhørt flot da denne type af turneringer ofte er dyre at være med i da man det er sjældent at man får det maksimale antal deltagere til at være med.

Læs også vores informationsside om dette pokerrum

Anderledes turnering

De fleste heads-up spillere begår sig mest i cashgames eller STT turneringer hvor man har mulighed for at nyde 1 mod 1 konceptet, men med denne turnering er det muligt at øge ens profit markant hvis man kan gå hele vejen og vinde den store finale. Det kan desuden anbefales de knap så erfarne spillere at prøve kræfter med denne turnering da man på den måde kan blive bedre til at spille heads-up poker.

Masser af STT turneringer

Det er dog ikke hver dag at du finder en turnering af denne kaliber hos Party Poker, så derfor kan det være en god ide at tjekke deres mange heads-up STT turneringer hvor du kan nyde en god struktur og lave gebyrer for at prygle dine modstandere. Du finder Heads-up STT turneringer fra $10+$1 og op til $5010 i indskud. Desuden tager Party Poker maksimalt $10 i gebyr i deres Sit N Go turneringer, så dette er på alle måder et godt sted at spille.

Vær med i den store heads-up turnering og tjek i øvrigt det store udvalg hos Party Poker og få en stor bonus på din første indbetaling ved at bruge koden RIDE500 når du opretter dig.Tilbage til toppen ↑