Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Nyheder no image

Udgivet den. 15. maj 2011 | af admin

Stor online butik hos Everest Poker

Hos Everest Poker kan du som spiller nyde mange spændende muligheder. Siden lanceringen af deres store site har Everest Poker lagt stor vægt på at give spillere på lave niveauer muligheden for at vise deres værd i de helt store turneringer, og der er også en god grund til at netop så mange spillere hvert år vinder deres sæde til WSOP når de spiller netop her. Satellitturneringer er noget som Everest Poker går meget op i, og en af de bedste features på siden er uden tvivl deres populære Step Turneringer, men der er langt flere gode grunde til at spille poker lige netop her.

Summit points

Spillere der har deres gang på de mange borde hos Everest Poker optjener nemlig såkaldte Summit Point som er en slags bonus for loyale spillere. Disse optjente point kan man benytte til at købe sig ind i andre turneringer eller med fordel bruge i den enormt store online butik som kun findes hos Everest Poker. Denne butik giver dig mulighed for at købe alt fra elektronik til bøger, og alt hvad der kræves er at du spiller flittigt og optjener point. På denne måde er det muligt at gøre ens hobby til noget der giver en et særdeles pænt afkast.

Spændende produkter hos Everest Poker

Du kan desuden købe et sæde til forskellige live turneringer hos Everest Poker, og der findes sågar specielle produkter med logo der kan sørge for at hele omverdenen ved at du spiller netop her. Der er rigtig mange spændende produkter hos Everest Poker, så hvorfor ikke kigge nærmere på denne populære siden der desuden kan give dig særdeles meget i indirekte rakeback via deres meget fornemme VIP program.

Køb lækre produkter hos Everest Poker og få en flot $300 bonus ved at indskyde blot $5. Brug koden RIDER300 når du opretter dig.

Spil hos Everest Poker her!Tilbage til toppen ↑