Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Nyheder no image

Udgivet den. 28. august 2011 | af admin

Stort EUR 1000 leaderboard hos Poker Heaven

For at give spillerne ekstra mange grunde til at spille turneringer hver måned har Poker Heaven valgt at indføre et fast månedlige leaderboard hvor du kan vinde en del af de €1000 som bliver givet bort kvit og frit.

Dette leaderboard er lavet for at motivere spillere hos Poker Heaven til at give den ekstra meget gas ved filten og forhåbentlig få fingrene i en masse store sejre. Du kan derfor øge værdien for at spille online turneringer ved at klatre op i dette leaderboard og vinde ekstra mange penge uden at have omkostninger forbundet med det.

Præmier til top 50

Leaderboardet har præmier til top 50 spillere så alle har en rimelig chance for at få lidt ekstra penge på kontoen, og hvis du skulle blive den dygtige vinder af denne kampagne i en kalendermåned kan du se €200 strømme ind på din konto som ekstra præmie. Dette tilbud fra Poker Heaven gør det ekstra sjovt at spille online turneringer, og præmierne er virkelig ikke til at tage fejl af.

For nylig valgte Poker Heaven desuden at annoncere nye store turneringer med masser af penge i præmiepuljerne, og disse tæller selvfølgelig også med i det store leaderboard. Alle MTT turneringer vil give dig chancen for at stige i leaderboardet, så der er virkelig god valuta for pengene med dette tilbud.

Få rakeback og bonus

Det skal dog ikke kun være turneringsspillere der har noget at se frem til i deres kommende tid som kunder hos Poker Heaven, og derfor vil der også være lukrative aftaler til spillere der ønsker at spille en anden form for poker. Der gives nemlig 30 % i rakeback til alle spillere som mindst raker for €100 om måneden, så der er rigeligt med muligheder for at blive belønnet ekstra meget for ens spil og optjene fede fordele ved at spille online poker.Tilbage til toppen ↑