Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Nyheder no image

Udgivet den. 26. januar 2011 | af admin

Tag del i verdens bedste bonus med Betfair Poker

Betfair er en af de største udbydere af sportsbetting i hele verden. Det afholder dog ikke den britiske bookmaker fra at være en af de mest pålidelige og stabile udbydere af poker. I 2010 valgte Betfair at gå væk fra deres eget private netværk, og inden længe var en aftale lavet med OnGame netværket der betød endnu flere turneringer, flere modstandere og mere action for alle spillere hos Betfair Poker.

Verdens bedste bonus

Som ny spiller hos Betfair kan du gøre dig klar til at modtage verdens bedste bonus. En af de store fordele ved Betfair Poker er at du helt selv bestemmer hvilken bonus du vil have. Det betyder at du nemt og bekvemt kan vælge den  Betfair Poker bonus som du helst vil have i forhold til hvor meget poker du normalt spiller.

Den mindste bonus hos Betfair Poker er på $50 og kræver blot 40 optjente spiller-point for hver $5 som udbetales til din konto. Er du en af de spillere som spiller en del, kan du indkassere en massiv $2.500 bonus der kræver 35.000 spiller-point. Der udbetales $500 per 7000 points optjent såfremt $2500 bonussen vælges.

Med både $50 og $250 bonussen vil du modtage hele 45 % valueback fra blot din bonus, og det er et af de bedste poker bonus tilbud man overhovedet kan finde nogen som helst steder.

Vælg den bonus der passer bedst til dig

Find den bonus der passer til dig og gør dig klar til at spille hos den førende udbyder af poker på det velkendte OnGame netværk, som er leveringsdygtig i masser af fisk i og med de mange store bookmakere som sender pokerspillere ind på bordene

Netværket er kendt for at tiltrække masser af fisk og bløde modstandere, og det gør uden tvivl bonussen endnu mere interessant for alle pokerspillere. Udbuddet er massivt hos Betfair Poker, og hver søndag kan du spille med om hele $200.000 i den store ChampionChip turnering som har et indskud på blot $190+$10.

Tag del i det gode tilbud og få markedets bedste bonus med Betfair Poker i dag! Åbn Betfair Poker konto her.Tilbage til toppen ↑