Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Nyheder no image

Udgivet den. 31. juli 2011 | af admin

Turnerings Rake races hos Unibet Poker

For de pokerspillere som er glade for rake races kan de godt se frem til masser af spænding hvis de vælger at blive kunder hos Unibet Poker. Der er nemlig fastsat to store races hver eneste måned i både STT og MTT format som giver alle spillere mulighed for at vinde en andel af €10.000 i hvert. Det er komplet gratis at deltage i dette tilbud, og det kræver blot at man har oprettet en konto hos Unibet Poker og foretaget sit første indskud. Efter dette er gjort kan man både spille en bonus fri på op til €1000 samt optjene rakeback.

Kun for turneringsspillere

Disse races er altså for spillere der primært fokuserer på Sit N Go eller Multi Table turneringer, men der er fra tid til anden også noget ekstra at byde på for de spillere som er tilhængere af cash games. I juli måned har der blandt andet været et stort eksklusivt €30.000 rake race for Unibet spillere, og på trods af at et lignende ikke er blevet lanceret i august kan man stadig forvente at store kampagner vil blive lanceret og derved øger værdien ved at spille hos Unibet Poker.

Gennem de sidste 3 måneder har Unibet Poker valgt at lancere et nyt og bedre rakeback system som har givet spillere mulighed for at tjene op til 50 % i rakeback hver eneste uge. Hvorvidt systemet vil fortsætte den kommende tid er uvist, men det er dog også kun de helt store spillere som har fået ekstra værdi ud af dette tilbud. Alle øvrige spillere vil nemlig få en fast rakeback aftale på 30 %, og den kan på bedste vis, kombineres med de forskellige kampagner og ikke mindst den store sign-up bonus.

Besøg Unibet Poker og deltag i de faste rake races for STT & MTT spillere og deltag i de mange kampagner der afholdes hver måned.Tilbage til toppen ↑