Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

betting no image

Udgivet den. 11. juli 2013 | af admin

Tyskland mod Holland i kvindefodbold EM

UEFA_Women's_Euro_2013Kvindernes europamesterskab er startet. Danmark leverede en mellemstor sensation i går, da de spillede lige op med de stærke svenske værter. Den danske landstræner udtalte efter kampen sågar, at han mente, at Danmark havde fortjent sejren.

Men med to straffe imod sig (som den danske keeper ganske vist reddede begge to), så er det svært, og vi havde helt sikkert solgt kampen for uafgjort inden, så vi skal være godt tilfredse. Kampen mod Italien bliver som ventet altafgørende og nu har Danmark mest at bruge krydset til, så presset er flyttet over på italienerne.

I gruppe B skal de helt store favoritter til den samlede titel Tyskland i kamp i dag. De skal op mod de mere dødelige fra Holland. Holland levnes selvsagt ikke de store chancer, men hvis Danmark kunne klare at spille lige op med svenskerne i går, hvorfor skulle Holland så ikke kunne komme med en endnu større overraskelse i dag?

En gigantoverraskelse i form af hollandsk sejr kan du få odds 18 hos Unibet for.

En mellemstor overraskelse a la den danske i går i form af et uafgjort resultat i aftenens kamp udløser odds 7.20 hos Danske Spil.

Går alt som præsten prædiker, så skal vi dog nok se i retning af tyskerne og så er det NordicBet, der er den bedste bookmaker. Her får man 1.20 på tysk sejr.

Tyskland-Holland:

Tyskland: 1.20 hos NordicBet
Uafgjort: 7.20 hos Danske Spil
Holland: 18.00 hos Unibet

EuroSport sender fra hele slutrunden og i aften starter kampen kl 20:30.Tilbage til toppen ↑