Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Nyheder no image

Udgivet den. 13. oktober 2010 | af admin

Unibet Open kvalifikation til London event

Den populære serie af live poker turneringer Unibet Open nærmer sig sin sæson afslutning, der spilles på Grosvenor Victoria Casino i London. Kvalifikation til Unibet Open London kører allerede og du finder masser af gode satellit turneringer på Unibet Poker til en overkommelig pris.

Satelitter til Unibet Open

Satellitterne til Unibet Open London findes i turneringslobbyen på Unibet Poker, hvor der dagligt afholdes turneringer med €1 til €30 buy in. Disse satellit turneringer fører til den ugentlige søndagsfinale med €275 buy in, hvor du kan vinde adgang til eventet i London.

Hver søndag er der præmie pakker på højkant til en værdi på €3200 til Unibet Open London. Disse inkluderer alt i forhold til turneringen med £1500+150 buy in til Main Event, samt ophold, transport og lidt lommepenge til turen. Det er ydermere muligt at købe sig ind direkte til Main Event, hvor man selv står for udgifterne.

Der forventes mange danskere til start

Som til alle andre Unibet Open events i år forventes en række danskere at tage turen England, hvor spillerne kan se frem til omkring £180-200k i første præmie. Forventingerne er i hvert fald høje efter Thomas Thangs sejr i Valencia, hvilket selvfølgelig gerne skulle blive dansk back to back sejr.

Deltag i Unibet Open London kvalifikationen på Unibet Poker allerede i dag og du vil få €1.000 i Unibet Bonus på første indskud.

Opret din Unibet konto her.Tilbage til toppen ↑