Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Nyheder no image

Udgivet den. 7. august 2011 | af admin

Unibet Poker giver dig adgang til EUR 500 freeroll

Tilbud er der mange af rundt omkring på internettet, og Unibet Poker har med deres fornemme kampagner en skræddersyet pakke til dig som vil have den bedste oplevelse i poker og samtidig opnå en stor belønning for din aktivitet ved bordene.

Valgfri poker bonus

Unibet Poker tilbyder en valgfri sign-up bonus på mellem €100 og op til €500 samt en fast rakeback aftale. Med disse tilbud er det muligt at få en langt højere værdi for ens spil end man ofte ser ved diverse andre sider, og der er mere i vente til de nye kunder som indsætter penge for første gang.

Gratis turnering til nye spillere

Du vil nemlig også blive inviteret med til en stor €500 freeroll for nye kunder som giver dig chancen for at vinde en klækkelig sum uden at betale noget for at være med. Denne turnering er specielt god for de spillere som endnu ikke er helt så øvede i turneringer og derved kan have muligheden for at vinde en stor præmie uden bekostning.

Lige så snart du har oprettet dig hos Unibet Poker og indsat penge vil du kunne spille din bonus fri, og så vil du også få en billet tilføjet til din konto så du kan tilmelde dig den kommende €500 New Player freeroll. Turneringen starter 19.30 dansk tid hver onsdag og er derfor rigtig gode danske spillere da starttidspunktet tager hensyn til ens tidszone.

For at summe det hele op er det altså muligt at få op mod €500 i bonus, 30 % i ugentlig rakeback og adgang til en €500 freeroll. Alt dette kan opnås så snart du har indbetalt penge til din konto, og det er jo i sig selv ikke noget vanvittigt stort krav.

Besøg Unibet Poker nu og vær med til denne spændende turnering med masser af penge på spil.Tilbage til toppen ↑