Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Nyheder no image

Udgivet den. 22. august 2011 | af admin

Unibet Poker sender dig til Unibet Open i Riga 2011

Det er snart ved at være tid til en ny omgang af Unibet Open og denne gang er det byen Riga der igen får besøg af Unibet Poker der har arrangeret de store live turneringer i flere år. Du har nu også mulighed for at komme med til den store turnering hvor masser af danske spillere år efter år har vist deres værd og taget voldsomt store præmier med hjem. Den høje popularitet ved hver eneste Unibet Open turnering er din garanti for masser af penge i præmiepuljen og en fænomenalt god struktur.

Kun hos Unibet

Siden Unibet Poker er den eneste pokerside du kan vinde et sæde hos er det klogt at begynde ens spil netop her. Der er masser af muligheder for at du kan komme med, og hvis du skulle være så heldig at vinde en af de mange pakker kan du glæde dig over at alle tænkelige omkostninger i forbindelse med turneringen er sørget for. Hver pakke vil nemlig have en værdi af €2.500 der sikrer dig både indskud til turneringen, hotel ophold, lommepenge og ikke mindst penge til flybilletter. Der er derfor tænkt på alt, og så skal du bare sørge for at kvalificere dig online hos Unibet Poker.

2 online-finaler hver uge

Der bliver afholdt 2 store online finaler hver eneste uge hvor i alt 10 pakker gives væk. Hver søndag vil der være garanteret 8 pakker og igen om tirsdagen er der mulighed for at komme med til Riga da der garanteres 2 pakker i netop denne turnering. Du har derfor muligheden for at vinde en samlet pakke til Unibet Open Riga 2011 hele to gange om ugen så det er bare med at give det en chance og se om man skal til Riga i december måned.

Besøg Unibet Poker nu og vind din pakke til Unibet Open Riga. Lav kontoTilbage til toppen ↑