Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Nyheder no image

Udgivet den. 14. marts 2012 | af admin

Unibet Poker tilbyder online butik

Unibet Poker er stedet hvor mange danske pokerspillere til daglig nyder deres hobby med at spille kort, men der er mere end bare poker i sigte for dem der vælger at blive kunde hos denne udbyder.

Unibet tilbyder nemlig også en stor online butik hvor i du kan købe lækre ting for dine optjente point. Man kan således bruge ens player points på at købe tøj, elektronik, rejser og meget andet.

Det er derfor oplagt at vælge Unibet Poker hvis man gerne vil have muligheden for at forkæle sig selv lidt udover det sædvanlige.

Masser af produkter

Den store butik som Unibet Poker tilbyder, indeholder et hav af forskellige ting. Der er virkelig noget for enhver smag, så man behøver ikke frygte at det bliver svært at vælge den næste gave man ønsker at modtage.

For dem der bare ikke kan få nok af poker, er der også mulighed for at købe chips, borde, plakater og meget andet.

Luksus varer er også en ting man finder i denne butik, så der er gode muligheder for at overraske kæresten eller konen med en lille gave.

Udvalget er faktisk så stort at man selv bør se nærmere på det, og med en konto hos Unibet Poker kan man også opnå store kontante fordele.

Velkomstbonus og rakeback

Unibet Poker giver alle nye danske spillere en 100 % bonus på op til €135. Udover at kunne spille denne bonus fri, er der også gode muligheder for at modtage rakeback.

Man skal nemlig bare optjene minimum 2000 player points om ugen, og når dette er klaret vil man være sikret rakeback.

Ved du derfor ikke hvor du skal spille online poker, så tag en tur forbi Unibet Poker med det samme og få oprettet din konto.

Hold desuden godt øje med deres mange kampagner der kan sikre dig adgang til live events, kolde kontanter og meget andet.

Registrer dig hos Unibet PokerTilbage til toppen ↑