Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Nyheder no image

Udgivet den. 3. december 2011 | af admin

Vanvittig julekalender i december hos Inter Poker

Det er svært at komme uden om at der er kort tid til at der skal danses rundt om juletræet og i den forbindelse har Inter Poker valgt at donere en hulens masse penge væk til alle deres spillere i de kommende 24 dage.

Her finder du alt lige fra freerolls med kontante præmier til store garanterede MTT turneringer og masser af andre lækre ting. Hver dag frem til juleaften byder på et nyt tilbud, og du kan orientere dig om hvad der gemmer sig bag hver låge ved at oprette en konto hos Inter Poker og være med.

Masser af rake races

En af de bedste ting ved denne julekalender er at der vil blive afholdt en masse rake races i forskellige perioder der gør at du kan vinde ekstra penge ved bare at give den gas ved bordene og generere en portion rake. Det er dog værd at ligge mærke til lige præcis hvornår disse rake races løber af stablen, og derfor er det altså en rigtig god ide at få tilmeldt sig Inter Poker så man hele tiden kan holde øje med de nuværende tilbud.

Opret dig som kunde nu

Inter Poker, vil hjertens gerne have at du er en del af deres nye og overdådige julekalender, og hvis det er noget du har lyst til så er det bare med at få oprettet en konto. Dette er selvfølgelig helt gratis, og når du først har stiftet bekendtskab med Inter Poker vil du uden tvivl lade være med at skifte til andre udbydere i den nærmeste fremtid.

Her finder du nemlig mange gode tilbud hver måned kombineret med en flot velkomstbonus og et på mange måder gennemført VIP program med et hav af kontante fordele.

Vær med i denne julekalender hos Inter Poker og opret en gratis konto nu.

Spil hos Inter Poker her!Tilbage til toppen ↑