Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Uncategorized no image

Udgivet den. 4. august 2010 | af admin

Velkommen til Stengade30.dk

Stengade30 er en ny musik blog om alt indenfor musik i Danmark. Her vil du løbende kunne finde indlæg om nye albums, spændende koncerter og andet indenfor musik branchen, hvor vi vil komme med vores input til musikken i Danmark.

Debat om musik

Baggrunden for Stengade 30 er at skabe debat om musikken og hjælpe musik interessede med at finde nyt spændende musik. Dette vil forhåbentlig kunne være med til at sætte lidt ekstra fokus på musikken i Danmark og de danske kunstnere. Herudover vil vi så vidt komme med information om koncerter i Danmark eller andre musik arrangementer rundt om i landet.

Vores fokus vil ikke være på enkelt genre eller kunstner, men vil derimod sigte bredt og prøve at ramme flere genre. De fleste indlæg vil omhandle nyt indenfor musikken og vil forsøge at viderebringe interessante nye albums og nyheder indenfor musik med fokus på Danmark og danske kunstnere.   

Vi håber at bloggen kan skabe lidt ekstra debat om musikken i Danmark og forhåbentlig komme med nogle interessante inputs til musik interesserede. Har du forslag eller information om musik i Danmark, vil vi altid gerne hører fra dig og indtil da, høres vi ved på Stengade30.dk.   

Vi anbefaler desuden denne blog om hverdagen, hvor man finder masser af nyttige tips.Tilbage til toppen ↑