Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Nyheder no image

Udgivet den. 26. januar 2011 | af admin

Vind 3 Coin flips i streg hos Bet24 Poker og vind USD 50

Er du god til at flippe og vinde Coin flips, bør du vende næsen mod Bet24 Poker. Hos Bet24 Poker kan du vinde $50 blot ved at vinde 3 Coin flip Sit & Go turneringer i træk fra. d.24 – d. 30. januar.

Det er en lidt udsædvanlig online poker kampagne som Bet24 Poker netop har introduceret. Du skal nemlig i perioden fra d. 24. – d. 30. januar se om du ikke kan vinde 3 vilkårlige Coin Flip Sit & Go turneringer i træk, og lykkes det dig vil du blive belønnet med ekstra $50 oven i hatten. Det er ligegyldigt hvilket limit du spiller på blot det er fra $1.05 og op efter, og sejrene skal være lige efter hinanden.

Det er heller ikke kvalificerende i forhold til Coin Flip kampagnen at spille heads up Sit & Go turneringer, og det skal også bemærkes at man ikke kan vinde mere end en præmie pr. konto.

Coinflip mester

Mener du at du kan blive den næste Coin Flip mester og dermed vinde en kontant præmie på $50 fra Bet24 Poker, kan du oprette dig en gratis Bet24 Poker konto hos ved at bruge linket nederst på siden eller besøge Bonusriders.dk som har udførlig info omkring Bet24 Poker.

Bonus op til $600 

Som ny kunde får du endda den ekstra store fordel at du kan få helt op til $600 gratis fra Bet24 Poker, i forbindelse med deres velkomst bonus på 100 % op til $600. Størrelsen på din bonus afhænger af størrelsen på dit første indskud, da Bet24 Poker matcher dit første indskud op til $600.

Pengene får du dog ikke lige med det samme, da du skal spille dem fri i rater af $10 pr. i takt med at du optjener VIP Point når du spiller poker for ægte penge. Du har i alt 60 dage til at opfylde bonuskravene, som i øvrigt hører til blandt de nemmeste bonus krav du kan finde på markedet i dag. Skulle det ikke lykkes dig at spille hele din Bet24 Poker bonus fri på de 60 dage, så får du stadig glæde af tilbuddet alt efter hvor meget du når at spille fri.

Lav Bet24 Poker konto herTilbage til toppen ↑