Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Nyheder no image

Udgivet den. 15. februar 2011 | af admin

Vind adgang til World Poker Tour med Full Tilt Poker

Full Tilt Black CardFlere danskere har allerede realiseret drømmen om at vinde en af de helt store turneringer. Udover World Series of Poker er World Poker Tour noget af det største inden for live turneringer i poker. Med præmier i million klassen og enorme felter er WPT din chance for at vise hele verden at du er den skarpeste pokerspiller, og med de mange muligheder for at kvalificere sig billigt med Full Tilt Poker bør man på alle måder giver sig selv chancen for at vinde en plads til den store WPT Bay 101 Shooting Star Main Event turnering.

WPT Championship på Bellagio

For så lidt som $10+$0.65 kan du vinde et sæde til den store turnering der udover indskuddet til turneringen på $9.500+$500 også giver dig $2.000 i lommepenge. Turneringen forventes at give vinderen en præmie på intet mindre end $1.000.000, og hvis du skulle gå hen og vinde denne enorme turneringer venter der også en gratis billet til $25.000 WPT Championship på Bellagio Casino i Las Vegas til april.

Der har aldrig været flere muligheder for at kvalificere sig til de største ægte pokerturneringer, og med de mange tilbud døgnet rundt hos Full Tilt Poker er der masser af chancer for at vinde et sæde til dette brag af en turnering som løber af stablen 14. marts 2011.

Både tirsdag, torsdag og søndag kører der et utal af forskellige satellit turneringer online hos Full Tilt Poker, og med en smule snilde kan du spille med i finalen hvor de bedste spillere får deres pakke til WPT Bay 101 Shooting Star Main Event. Pakken har som tidligere omtalt en værdi på hele $12.000.

Spil med i de spændende satellitturneringer og modtag derudover også en 100 % sign-up bonus på op til $600 med Full Tilt Poker. Benyt RIDERS600 bonuskoden for at få det maksimale ud af dette flotte Full Tilt bonus tilbud.

Få Full Tilt bonus her! Gratis download.Tilbage til toppen ↑