Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Nyheder no image

Udgivet den. 5. september 2011 | af admin

Vind billetter til GSOP VII hos Betsafe Poker

Grand Series of Poker VII er lige rundt om hjørnet, og Betsafe Poker giver dig en glimrende mulighed for hvordan du kan få fat i en billet til en af de udvalgte turneringer. Der vil nemlig blive givet billetter bort til GSOP VII for intet mindre end $12.500, og alt hvad du skal gøre er at optjene 250 eller 1000 player point i september måned. Opnår du dette vil du blive inviteret med til enten den ene eller begge online finaler hvor de bedste spillere kan vinde en af de mange billetter som foræres væk.

Spil med i begge finaler

De spillere som optjener 1000 point i september vil få adgang til begge finaleturneringer, og med så mange penge på højkant er det en rigtig god ide at kvalificere sig. Den store finale der kræver de 1000 optjente point byder på flotte præmier i form af en $525 billet til vinderen samt en $200 billet til alle de øvrige spillere på finalebordet. Med så flotte præmier er dette ikke noget du må undgå at være en del af, så det kan godt betale sig at spille hos Betsafe Poker i september måned.

Billetter til begge udgaver af GSOP

Præmierne i $10.000 GSOP Online Giveaway finalen er til de forskellige events der bliver spillet under GSOP VII, mens dem du kan vinde i den anden finale er til GSOP VII Mini. Det kan derfor stærkt anbefales at optjene de 1000 point så man kan avancere til en af de store events under GSOP.

Benyt derfor denne glimrende mulighed for at vinde en billet til både GSOP VII og GSOP VII Mini og så kunne du slippe for at betale det oprindelig indskud til den turnering du ønsker at være en del af. Opret dig med det samme hos Betsafe Poker og kvalificer dig.Tilbage til toppen ↑